Jump to content

zodyak2

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About zodyak2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zodyak2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. söylediğin gibi RMPREPUSB ile flash diske NTFS olarak format atmaya çalıştığımda "error 6" diye hata veriyo. FAT32 yaparsam atıyo ama onda da kurulum yavaş oluyo. hatta baya yavaş oluyo. DİKKAT: Forum düzenini bozan uzun alıntılar yapmayınız.
  2. advpack.mui ie4uinit.mui iedkcs32.mui ieframe.mui mshta.mui msrating.mui jscript.mui vbscript.mui bu dosyaları bulamadı diye hata veriyo. halbuki cd den kurarken herhangi bir hata vermiyo.
  3. "kur dosyaları koplayarken bekleyin" diye bir mavi ekran geliyo ve birsürü dosya kopyalaması yapıyo ya başlarken. işte orada advpack.mui ie4uinit.mui iedkcs32.mui ieframe.mui mshta.mui msrating.mui jscript.mui vbscript.mui dosyalarının kayıp olduğu hatasını veriyo. atlata atlata geçiyorum ama iki farklı kurulum paketinde denedim ikisinde de aynı hatayı verdi. ancak bu paketleri cd den kurduğumda hata yok. bu dosyalar kurulum cd sinnin içinde yok ama cd den kurarken dosya bulunamadı hatası vermiyo. garip bir durum. aynı sorunla karşılaşan varmı acaba??
  4. multiboot konusuna kafayı takmış vaziyette nette dolanırken açtığınız konuya rasladım. gerçektende çok güzel anlarım yapmışsınız ellerinize sağlık. us üzerinden xp kurmaya çalışyorumda. bluexp ile açıp winntsetup ile kopyalama işlemini yaptım ama kurulum yaparken eksik dosya uyarısı veriyo sürekli. acaba sorun nedir? birde olayını tam anlayamadım.
×
×
  • Create New...