Jump to content

proudhon

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

proudhon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Üstad dediklerini yaptım. normal eğe yoktu tırnak makasının eğesini :) kullandım. yuvasına taktım kartı pc yi açtım benim tanıtmama gerek kalmadan otomatik kendi tanıdı. Ne diyeyim bilgine sağlık . selam ve saygılar
  2. skynet dosyasını seciyorum 4.6.0 kalsörünün içinde...
  3. Driveri de yeniden indirdim ondan denedim ama olmuyor Tecnisat DVB-PC TV Star PCI #2 olarak başında sarı ünlem işareti olarak görüyor Aygıt yöneticisi Ağ bağdaştırıcında. Ses ve Videolarda kurulduğu zamanda kaldırıken mavi ekran hatası veriyor.
  4. Ağ bağdaştırıcısında PCI olarak değil de BDA olarak görüyor kartı. 4.6.0 ürümünü kullanıyorum süücü olarak. Şimdi tekrar tecnisat sitesinden indiriyorum driveri win7 yazan 49.32 mb olan .!
  5. üstad slo   Üstadım slot çalışıyor. Ağ bağdaştırıcısı olarak gösterip kuruyorum ama hata veriyor. 2 saat öncesinde çalışıyordu saten. !
  6. Üstad dediklerinin hepsini yaptım. Çok enteresan bir durum var ortda. İlk mesajı attıktan yaklaşık 1-2 saat sonra tanıttım pc ye kartı. Ama bugün 2 saat önce hata verdi baktım ayğıt yöneticisinde PCI aygıtı olarak görüyordu TV kartını driver i gitmiş. az öncede Tv kartını yerinden çıkardım güzelce ayaklarının olduğu kısmı temizledim başka bir yuvaya taktım ama yine kurulmadı yine aynı hatayı veriyor. Deli oldum.!
  7. üstad ordan indirdiğim driveri kullanıyorum zaten. Birçok siteden driver indirdim :)
  8. Üstad kasayı 1 ay önce yeni topladım.! bak mesajı yazdığım gün bir şekilde tanıdı kartı pc. ama şimdi tanımıyor inatla :/
  9. resim eklemek istiyorum ama olmuyor. site izin vermiyor. Resim yerini tıklıyorum rküçük kutucuk çıkıyor ama gözat kısmı çıkmıyor.:/
  10.       Arkadaşlar dediğiniz gibi değil mevzuu. Kart yerinde ve düzgün olarak takılmış durumda. Şöyle enteresan bir durum var. Bu mesajı yazdıktan sonra kartı tanıtabildim ama bugün güncelleştirmeleri yaparken kat yine gitti. yaklaşık 1 saattir kartı tanıtmaya uğraşıyorum ama hep aynı hatayı veriyor. ygıt yöneticisinde başında sarı ünlem sonunda da #2 yazıyor ve kartı makine inatla tanımıyor. Ağ bağdaştırıcısı olarak görmesi gerektiğini biliyorum. Ağ bağdaştırıcısı olarak tanıtmayab uğraşıyorum ama olmuyor. !!!!
  11. Arkadaşlar bundan evvel win7Prof 64 bir işletim sistemi kullanıyordum. O işletim sistemin de de skystar2 yi stabil olarak kullanamadım. Öncelikle aygıt yöneticisinde skystar2 yi tanıtamadım. nerede ise skystar2 nin bütün driver larını denedim ama hep yanında ünlem işaret belirdi. işi çözemeyince biraz ara verdim 1 hafta kadat sonra windows kendi kendine skystar2 yi tanıdı. Birkaç gün kullandıktan sonra skystar  yine hata verdi baktım aygıt yöneticisine   ünlem işareti belirmiş yine skystar nin yanında çok uğraştım ama bir türlü sorunu çözemedim. Şimdi de win7 ultimate 64 bit kurdum bunda da ilk denemelerimde tanıtamadım kartı. Yardımcı olurmusunuz???
  12. asus m5a97 r2.0 amd 970/sb950 am3+ ddr3 2133mhz (o.c.) usb 3.0 sata 3.0 anakart AMD FX 4100 Amd FX 4-core 3.6 Ghz 12.0 MB Total Cache, Sapphire HD 7750 ekran kartı işletim sistemim win 7 64 bit ultimate. Bir türkü skystar2 tv kartını kuramıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?? Teşekkür ederim
×
×
  • Create New...