Jump to content

madxbr

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by madxbr

  1. 5 saat önce, MOTUN yazdı:

    " ...Orjinal etkinleştirilmiş windows 7 veya 8... " diye yazılmış yukarıda, ben de daz ın loadır işe yarıyor mu diye deneyeyim dedim. Bugün daz loader ile aktif ettiğim bir diz üstü makinede (ultimate sp1 kurmuştum) denedim anlatılan yöntemi ve ardından windows 10 pro kurdum (temiz bir fomatla usb den) GenuineTicket.xml dosyasını attım gerekli klasöre ve sistemi yeniden başlattım, daha sonra internete bağlandım. sonuç " Etkinleşmişti makine " :) şaşırdım biraz. ama işe yarıyor ilgilenenlere duyurulur.

     

    bende birşey sormak istiyorum herhangi bir bilgisayarda ürettiğimiz genuine ticket.xml dosyasını başka bilgisayarda kurduğumuz temiz windows10 etkinleştirmede kullanabilirmiyiz. deneyen varmı? 

  2. usta bu sources klasörüne attığımız oem aktivasyon klasörüne elimizde bulunan oem keyimizi script dosyasına kaydedebilirmiyiz. belki bu sayede cd siz gelen bilgisayarımıza kurulu gelen sisitemimizden bulduğumuz keyi yeniden format attığımızda kullanalım .yani senin oem klasörüne kendi keyimizi atabilirsek belki kendi format cd mizi oluşturabilirmiyiz diye düşünüyorum. anlatım biraz bızuk oldu kusura bakmayın 

  3. sürücüleri yüklü hw monitör ile ısısına baktım ekran kartının ısısını 63-67 aralığında gösteriyor. ısısı yüksek sanırım . işlemci ısınmasından kaynaklanabilir dediler işlemciye macun çektirdim. ancak yine  bilgisayar 1 saat kadar çalışınca ekran 5 dakka kararıyor sonra zor toparlıyor. ekran kartını değiştirebilirler mi aceba bu modelde.

  4. Asus f3sc model laptomun 128 mbitlik ekran kartı kernel hatası veriyor. 1-2 saat çalışınca bilgisayar ekran kararıyor 5 dakika sonra kendine gelebiliyor. o zaman ekran kartı kendini zor bir durumdan kurtardı falan yazıyor. ne yapılabilir yardımlarınızı bekliyorum.

×
×
  • Create New...