Jump to content

SweLTeR

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SweLTeR

  1. ustam torrent linki vereydin 10 nuımara olurdu ya bide hocam uefi ne anlama geliyor su an win7 kullanmaktayım bunu kurmamda bi sakınca olurmu ?
  2. Mrb arkaaşlar 8 gb sandisk flash bellek var. Arabamda takıp müziğimi dinliyordum bir gün ayağım çarptı ve ses gitti flashın içinde birseyler kırılmıs açtım baktım chipinde birsey yok sadece içindeki tutmasını sağlayan bir kapak parcası kırılmıs ondan sonra flashı (win7)pc ye taktıgımda biçimlendirme yapmamı istiyor, yapıyorum biçimlendirilemedi hatası veriyor ayrıca pcde 64 mb olarak gösteriyor ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim böyle işlere merakım vardır :) yardımcı olurmusnuz ? :hım:
  3. Merhaba arkadaslar bir sorunum var 1 ay öncesine kadar acer marka notebook aldım sorunum assasins creed revelution gta 4 gibi oyunlar olsun çözünürlüğü en yüksek(1366x768) yapınca oyun hafif kasmaya baslıyor ama 800x600 e indirdigimde oyun hic kasmıyor ama ekran boyutu küçülüyor tam ekran ve kasmadan oynayabilmem için ne yapmalıyım sorun ney çözemedim 4GB RAM 500 GB HDD Intel Core i5 NVIDIA GeForce 610M - 1GB Intel® HD Graphics Family Sürümler günceldir!
×
×
  • Create New...