Jump to content

WizzY_

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WizzY_

  1. Hocam benim anakart rev2.0.  Bana da buna uygun bir bios dosyası gerekli.
  2.   Neden orjinal bios'u flashlamam lazım ?  Ayrıca pili çıkarıp çıkarmamam birşey değiştirir mi ? @Bios programı yüklü Gigabyte'ın. Kullanmasını biliyorum daha önce Bios flashlamıştım. Anakart değiştirince yeniden modlamak lazım geldi :) Şu orjinal bios dediğine takıldım sadece.   Ayrıca .bin dosyası yok ben bunu nasıl flashlayacağım ?  Programdan dosyayı seçiyordum o flashlıyordu yahu.   Teşekkür ederim bu arada.
  3. SSV3 hatası veriyor arkadaşlar yardım eder misiniz kendi biosumu da modlayamadım.
  4.   Benim kartım G41M-Combo.  Revision 2.0.   Bunu kullanabilir miyim ?
  5. Anladığım kadarıyla bu üzerinde HİÇ oynama yapılmamış, temiz Windows 8 değil mi ?
  6. [quote name='digitall' timestamp='1346260910' post='1235629'] [size=5][b]Öncelikle Starter'a tekrar dönmeni önermem.Hemen link vereyim.[/b][/size] [size=5][color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]Birleştirme İşlemi GimageX İle Yapılmıştır. Otomatik Aktivasyon Güncelleme vs Hiçbişey İçermez. Microsoft Çıkışı Orjinal MSDN Sürümlere Birleştirme İşlemi Yapılmıştır. Başka Bir İşlem Yapılmamıştır. [/font][/color][/size] [u][b]İçeriği: [/b][/u] [size=4][b][color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 Starter SP1 TR [x86][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 HomeBasic SP1 TR [x86][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 HomePremium SP1 TR [x86][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 Enterprise SP1 TR [x86][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 Ultimate SP1 TR [x86][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 HomeBasic SP1 TR [x64][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 HomePremium SP1 TR [x64][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 Enterprise SP1 TR [x64][/font][/color] [color=#60798A][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif]# Windows 7 Ultimate SP1 TR [x64][/font][/color][/b][/size] [CODE]http://adf.ly/CIKsA[/CODE] [size=4][b]Aktivasyon İçin Windows 7 Loader kullanmanı öneririm.[/b][/size] [CODE]http://adf.ly/B7WkY[/CODE] [color=#0000ff][size=5][b]Bütün Şifreler;[/b][/size][/color] [color=#ff0000][size=6][b][font=Tahoma, Arial, Verdana, sans-serif][background=rgb(247, 250, 252)]www.fullprogramlar.org[/background][/font][/b][/size][/color] [/quote] Eminsin değil mi, modifiye sürüm vs. değil bu ?
  7. [quote name='köylü' timestamp='1346270328' post='1235687'] Maallesef baska önerim yok ben acer kullanıyorum alt+f10 ile baslıyordu bende pc yi ilk aldığım zamanlar bi kac sefer recovery yaptım daha sonra recovery diski sildim olmuyorsa herhangi bir starter sürümü kurup laptopun altındaki keyi girerek orjinal kullanmaya devam edeceksin [/quote] Starter kullanmak için değil de, zaten kullanmam, acil birşey olursa hemen Recovery'i devreye sokmak içindi. Anlaşılan ki bulamayacağım ben bu modu .. Peki Recovery'i silsem servise vs. gönderdiğimde bir sorun çıkar mı ? Ayrıca notebook'da Starter yüklüydü Home Premium yüklü diye birşey derler mi ?
  8. [quote name='köylü' timestamp='1346269895' post='1235684'] Recovery diski sağlamsa baslaması lazım sürekli basmazsan güvenli mod acılır yeniden dene mutlaka baslayacaktır [/quote] Denedim tekrar 2-3 kere ama başlamadı .. Recovery bölümü sağlam hiç dokunmadım oraya şimdiye kadar. Sadece C ve D'ye format atmıştım sürümü yükseltmek için. :-/
  9. [quote name='köylü' timestamp='1346269131' post='1235676'] Açılışta F8 tuşuna sürekli bas recovery baslayacaktır baslayınca bırakırsın. [color=#FF0000]Diğer markalar için Recovery Tuşları[/color] [color=#0000FF]ACER – Açılışta Alt + F10 tuşuna sürekli basın. ASUS – Açılışta F9 veya F8 tuşuna sürekli basın. CASPER – Açılışta F11 tuşuna sürekli basın. EXPER– Açılışta F8 tuşuna sürekli basın . DELL – Açılışta Ctrl + F11 tuşuna sürekli basın. GATEAWAY – Açılışta F11 veya R tuşuna sürekli basın. HP – Açılışta F11 veya F10 tuşuna sürekli basın. LENOVO – Açılışta F11 tuşuna sürekli basın. Yeni Modellerde One Key Recovery tuşuylada yapılmaktadır LG – Açılışta F11 tuşuna sürekli basın. MSI – Açılışta F3 veya F8 veya F11 tuşuna sürekli basın. PACKARD BELL – Açılışta F11 tuşuna sürekli basın. SAMSUNG – Açılışta F4 tuşuna sürekli basın. SONY – Açılışta F10 tuşuna sürekli basın. TOSHIBA – Bilgisayarınızı kapatın ve ardından –kapalı durumdayken– 0 (Sıfır) tuşunu basılı tutarken başlatın. Veya Açılışta F8 Tuşuna sürekli basın. VESTEL – Açılışta F8 veya F10 veya F11 tuşuna sürekli basın. [/color] [/quote] Hocam bir kere bastım, sürekli de bastım, basılı da tuttum. Recovery gelmedi. Güvenli Mod penceresi var ya Ağ modu ile güvenli mod vs. vs. o çıkıyor. Ama pencerenin en üstünde Repair Your Computer var ona girince de Windowsun kendi menüsü geliyor Recovery'e dair birşey yok gene.
  10. [quote name='dj sms' timestamp='1346267437' post='1235662'] Recovery bölümü gizli partitiondan oluşur , Disk yönetimine bakarmısın orada görünüyor mu? Starter sürümü için de dert etmene gerek yok , HomeBasic kur gitsin sistemini kullanıcağın programlarını da kur tam olarak kullanılacak hale gelsin daha sonra bir Sistem yansıması alırsın taşınabilir bir hdd'ye olay bukadar [/quote] Evet Disk Yönetimi'nde görünüyor.
  11. [quote name='srkngncy' timestamp='1346263228' post='1235642'] olur fakat recovery de senin laptop a göre olan ayarlar ve ücretsiz lisanslı programlar olabilir.. örnek benim laptop ta 3 yıllık internet security hediye geldi.. ve bir çok program.. eğer sende öyle bir şey yoksa sil.. sonuçta netten driver lerini bulur yüklersin [/quote] Ah bir Recovery yapabilseydim işte. İlk açtığımda aradım taradım bulamamıştım format attım gene yok. F8-F9-F10-F11 denedim hiçbiri işe yaramıyor.
  12. Peki ben Starter yükleyip bilgisayarın altındaki Key'i girsem orjinal olur değil mi ? Tüm driverların DVD'si var. Recovery'i tamamen silsem bir sorun çıkmaz herhalde. 10 GB sonuçta
  13. Cevaplar için teşekkür ederim. Windows Tuşu + B işe yaramadı, birkaç kere denedim ama Windows başlıyor. Link için de sağolun, bakıyorum hemen. Recovery'i aslında öğrenmek için sordum. Starter kullanmak istemiyorum çünkü bir sürü kısıtlaması var. Ama olur da birşey gelirse başına hemen ilk sürüme dönebilirim diye öğrenmek istemiştim.
  14. Arkadaşlar selam. Hemen konuya girmek istiyorum çünkü acil. Bana hediye bir notebook geldi Exper S5B-R02. İçinde Starter yüklüydü. Ben Recovery'e güvenip bunu Ultimate yaptım ama kastı. Home Premium'a düşürdüm ama bu seferde dil pakedi yok, İngilizce kaldı. Vistalizator vs. programlar da kullanmak istemiyorum. Şimdi, bana [b]MODİFİYESİZ[/b] sıfır, hiçbir ekleme olmayan bir Windows 7 [b]Türkçe[/b] linki verebilir misiniz ? Hep modifiyeliler var bulamadım bir türlü. İkincisi de adı geçen notebook'u ( Exper S5B-R02 ) bilen yada sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Nasıl Recovery moda alabilirim ben bunu ? HDD'de Recovery bölümü var ama Bilgisayarım'da görünmüyor, Disk Yöneticisi'nden baktığım zaman çıkıyor. Açılışta Recovery'e dair hiçbirşey yok ama, yanında CD'de çıkmadı. Ne yapabilirim ? Ne olur yardımcı olun cidden çok acil bilgisayar duruyor öyle düzeltmem lazım [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/sad.png[/img] Orjinal Starter'dan da olduk iyi mi ... Recovery yaparım diye güvenip yedek almadım, Recovery yapamıyorum [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/sad.png[/img]
  15. [quote name='efes34' date='20 Kasım 2010 - 21:47 ' timestamp='1290290270' post='914788'] aradığınız bu mu [code] [url="http://forums.mydigitallife.info/threads/8632-Windows-Loader-The-Official-Thread"]http://forums.mydigitallife.info/threads/8632-Windows-Loader-The-Official-Thread[/url] [/code] [/quote] Hayır bu değil. İsmi My Digital Activator. Bu konudan indirmiştim yahu. Google'dan da bulamıyorum. Format atıcam, program yok atamıyorum.
  16. Yahu şu My Digital Activator'un linkini verin bir. Format atmam lazım atamıyorum. Sinirden deliye döndüm ya!
  17. My Digital Activator adlı programın linkini verebilir misiniz? Bu konudan indirmiştim ama şimdi bulamıyorum.
  18. Teşekkürler, hallettim. Artık lisanslı ve sertifikalı oldu ve aktive edilmiş olarak gözüküyor.
  19. Şimdi ben bunu @Bios ile biosa flash yapıcam sonra da sertifika ve key gircem demi?
  20. Forbidden You don't have permission to access /Gigabyte/Gigabyte_GA-EP43C-DS3_F4_DELL_SLIC_2.1.rar on this server. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Hata var verdiğin adreste ;-)
  21. http://europe.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-ep43c-ds3_f4.exe İndirme link bu. Eğer benim bios dosyasını kaydedip uploadlamam gerekiyorsa onu da yapayım?
  22. Hala cevap vermediler bana. Ama benim dışımdakilere cevap yazılmış. I need SLIC 2.1 bios modded for Windows 7 please. yazmıştım bundan olabilirmi ki?
  23. Merhabalar. Windows 7 aktivasyonu için birkaç araç kullandım ama işe yaramadılar. Son çarem olarak bu bios mod işini görüyorum. Şu anda foruma mesaj atıyorum bios için. Anakartım Gigabyte GA-EP3C-DS3. Umarım işe yarar. Sormak istediğim birkaç soru var. Rehberdeki verilen siteden modlanmış biosu indiricem. @Bios programım var. Bununla indirdiğim modlu biosu flashlıcam. Sonra pc yeniden başlatıp sertifika ve key gircem. Sanırım işlem böyle olması gerek? 1- Peki bu bios mod'dan sonra biosu update yapsam, mesela Gigabyte'ın serverlarından @Bios ile güncelleme yapılabiliyor. Aktivasyon bozulur mu? 2- Sertifika ve key girimini ilk mesajdaki programla yapsam bir sorun çıkar mı? Ayrıca, siteye bios link olarak bios'un europe'daki download linkini verdim. Bir sorun oluşur mu? Ülkeler yazmıyor Türkiye'yi belki asyaya almışlardır diye düşündüm. Ve de biosu Slic 2.1 istedim? Şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...