Jump to content

ebubunyamin

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ebubunyamin

  1. [quote name='br3' date='01 April 2012 - 09:54 ' timestamp='1333274043' post='1178962'] biz aldığımız kararın arkasındayız ve dünden beri çok iyi bağışlar aldık. burası özgür bir ülke ve kimin neye girip girmeyeceğine kendisi karar verir başkası değil. iyi forumlar. kintaro [/quote] Özgür bir ülkede olsa toplumun zararına olan işler sınırlandırılır. Örneğin aynı mantıkla özgür ülkenin sokağnın ortasında uyuşturucu satarak isteyen alsın istemeyene zorla satmıyoruz diyemezsiniz, neden, çünki bu zararlıdır ve burada toplumu zararlıya teşvik vardır. Birçok sitenin yasaklandığı malumdur ve bu yasaklar sebepsiz değildir. Özgürlük anlayışınında sınırı vardır, özellikle ben müslümanım diyenler için.
  2. Tuhaf ve siteyle alakasız olmuş. Bence gelir elde etmenin daha temiz usülleri araştırılmalıydı. Bu millet ancak buna para verir deniliyorsa yazık bizlere.
  3. Teamspeak 3 çıkmış ama eski versiyonundan çok farklı. Bu programı biz eğitim amaçlı konferans için kullanacağız ve türkçe yamasına ihtiyacımız var. Yardımcı olan olursa çok müteşekkir oluruz.
×
×
  • Create New...