Jump to content

GRNY76

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GRNY76

  1. boot.wim dosyasını sil bootx86.wim dosyasının ismini boot.wim olarak değiştir orijinal isodan boot klasöründen bcd dosyasını al sistemdeki ile değiştir

    (senin dediğin şekilde olmaz)

    hocam şu orjinal boot.wim atsan da multiboot yapamıyoruz. o kadar orjinal iso indirmeye çalıştık ama indiremedik bi türlü. bu kilitli konu yapmışlar burada onlarda sorunlu.

  2. kaç lira limit. ha bu arada samsung ve bazı telefonlarda bir sürü yardımcı program yüklü geliyor ve buda sistem kaynaklarını oldukça fazla kullandığından donma ve kitlenme yapıyor. mesela ram  2 gb ise kullanılabilir 700-800 mb kalıyor.

  3. ne yaptımsa olmadı dosya ismini kısaltım,boşlukları sildim 3-5 tane farklı windows 7 iso denedim hepsinde aynı hatayı veriyor seçtiginiz dosya işleniyor yazısı çıkınca onun arkasına bi uyarı msj geliyor fakat göremiyoruz bu nedenle işleniyor ilerlemiyor oldugu yerde duruyor malesef program bende çalışmadı bu 50. denemem olmuştur yanılmıyorsam sonuç yine hüsran.yapanlar var sanırım nasıl yaptılarsa anlam veremedim, 3 kez pcye format attım her formatta ayrı ayrı denedim bi türlü olmuyor win 7 ultimate x32,home premium x32 ve x64 te ayrı ayrı denedim sistemi güncelledikten sonra yine fayda etmedi.mouseyi bile kıprdatmadım program çalışırken, lakin 1 saat kadar bekledim ilerleme olmuyor stabil degil program çalışanlar var demiş benim gibi hata alanlarda az degil fakat çalışma, kullanamasamda güzel, paylaşıma teşekkür ediyorum.Umarım yakın zamanda daha kararlı bir sürüm çıkarırsınız

    hocam yeni çıkan sistemlerde yapıyor onu. köylü arkadaşımızın sisteminde ben 6 saat bekledim dediğin gibi bir uyarı veriyor göremiyorsun bitmiyor bi türlü. ben eski kurulum yani w8 kurulum sisteminde yapılan win7 lerde sorun aynı. eski iso varsa ou dene.

×
×
  • Create New...