Jump to content

GRNY76

Üye
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GRNY76

  1. hocam şu orjinal boot.wim atsan da multiboot yapamıyoruz. o kadar orjinal iso indirmeye çalıştık ama indiremedik bi türlü. bu kilitli konu yapmışlar burada onlarda sorunlu.
  2. kaç lira limit. ha bu arada samsung ve bazı telefonlarda bir sürü yardımcı program yüklü geliyor ve buda sistem kaynaklarını oldukça fazla kullandığından donma ve kitlenme yapıyor. mesela ram  2 gb ise kullanılabilir 700-800 mb kalıyor.
  3. hocam yeni çıkan sistemlerde yapıyor onu. köylü arkadaşımızın sisteminde ben 6 saat bekledim dediğin gibi bir uyarı veriyor göremiyorsun bitmiyor bi türlü. ben eski kurulum yani w8 kurulum sisteminde yapılan win7 lerde sorun aynı. eski iso varsa ou dene.
  4.   Hocam xp w7 w8 hepsi sorunsuz kuruluyor fakat erd veya hiren gibi başka iso ekleyince yükleme yaparken error file not found 15 hatası veriyor sürekli . denemediğim başka iso kalmadı sistem kurulumları hariç tüm iso larda en basit şifre kırma veya acronis te bile aynı hata nedendir acep ?
  5. gerçekten sorunsuz ise teşekkürü bir borç bilirim :) dene
  6. hdd regenerator. acronis benzeri program. cd yazdırıp cd den boot ediyorsun sonra taratıyorsun. bildiğim en sağlam prg. dos tabanlı. birsürü denedim diğerleri fake.. dosyaları yedek alabiliyorsan al bence. 
  7. hocam bu sistem kuruldukktan sonra aktifleştirme ekranı neden geliyor. bunu koymasan 10 tam puan. bunu kaldırma yolu yokmu?
  8. Hocam içerik önemli değil hdd şifresini kaldırıp tekrar formatlamam lazım. Hdd görünmüyor bu arada.
  9. Hocam içerik önemli değil hdd şifresini kaldırıp tekrar formatlamam lazım. Hdd görünmüyor bu arada.
  10. notebook hdd şifre konulmuş. araştırdığım kadarıyla bu programın tam sürümü kaldırıyormuş bunu. yardımcı olabilirseniz veya işe yarayan başka program da olabilir.
×
×
  • Create New...