Jump to content

aliachilles

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

199 profile views

aliachilles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kimseden cevap yok mu? Bilen varsa yardımcı olsun. Lütfen.
  2. Merhaba Arkadaşlar, Benim samsung galaxy infuse cep telefonum var ve telefonuma batarya alma istiyorum. www.obostore.com adresinde batarya buldum ; ancak obostore.com hakkında bilgim yok daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı? Seçtiğim batarya da bu: [code]http://www.obostore.com/2200mah-andida-spare-battery-for-samsung-infuse-4g-p-1447.html[/code] Daha önce bu batarya markasını duyan ya da kullanan var mı?
  3. [quote name='blnt44' date='17 Şubat 2011 - 23:25 ' timestamp='1297985706' post='965310'] http://www.tnctr.com/topic/3449-recover-my-files-professional-448578/ bir konu açmadan bence sitede arama yapın [/quote] Teşekkürler yardıımın için ama ben öncelikle forumda arama yaptım daha sonra konuyu açmaya karar verdim.Bu arada linkler çalışmıyor:) Ben recovery my files adlı programı indirdim ve yanlışlıkla sildiğim dosyalarımı buldum ancak onları bilgisayarıma kaydedemiyorum. Ben o dosyaları nasıl kurtarabilirm bana bu konuda yardımcı olunursa çokk sevinirim. Bende şuanda recovery m files 'ın 4.6.8 1012 versiyonunu kullanıyorum tek gerekli şey lisans benim için ya da buna benzer yararlı bir program.
  4. Merhaba arkadaşlar, Ben yanlışlık fotoğraf makinamın içindeki dosyaları sildim ve sonrada recovery my files programıyla silinen dosyaları buldum ama program lisans istediği için geri alma işlemini yapamadım, bana bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum... Yardımlarınızı bekliyorum....
×
×
  • Create New...