Jump to content

kemallx

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by kemallx

  1. Sevgili kardeşim sizde acaba hangi işletim sistemi var ben birde antivirüs ü devre dışı bırakıpda kurayım bakalım neler olacak bende win 7 pro var saygılar yardımın için tşk artık olursa olur olmazsa canımız sağolsun :)

  2. Sevgili kardeşim sizde acaba hangi işletim sistemi var ben birde antivirüs ü devre dışı bırakıpda kurayım bakalım neler olacak bende win 7 pro var saygılar yardımın için tşk artık olursa olur olmazsa canımız sağolsun :)

  3. Merhaba kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum ama programı indirdim kurdum sorun yok ama verilen serialleri girdim ama ok a basdığımda hiç bir işlem yapmıyor yani kabul etmiyor gibi siz bu programı kullandınızmı acaba bende win 7 var uyumsuzluk vardır diye xp modunuda denedim ama yine olmadı sizce ne yapmalıyım...

  4. Merhaba kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum ama programı indirdim kurdum sorun yok ama verilen serialleri girdim ama ok a basdığımda hiç bir işlem yapmıyor yani kabul etmiyor gibi siz bu programı kullandınızmı acaba bende win 7 var uyumsuzluk vardır diye xp modunuda denedim ama yine olmadı sizce ne yapmalıyım ? saygılar hakkınızı helal edin sizi baya yordum :)

  5. Merhaba kardeş verdiğin linkleri gördüm ama bende bir sorun var galiba zaten verilen linklerdeki yerde bazıları silinmiş mesela hotfile diğerlerindende bende tam inecek problem yaratıyor rica etsem http://uploaded.to bu linke atabilirmisin ? ben oraya üyeyim onun için dedim saygılar.

×
×
  • Create New...