Jump to content

bynec

Üye
  • Posts

    435
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bynec

  1. Bu benimde başıma geldi. Hatırlamadığım bir siteden exe dosyası indirmiştim (Buradan Fidye virusu Bulaştı) ve hatırladığım güvenilir bildiğim bir siteden linke tıklamıştım (Buradan Rat Yedim) Ne yaptıysam Olmadı virus ü sildim Tüm elimdeki şifreleri ve mail adreslerini  değiştirdim ancak şifrelenen dosyaları dönüştüremedim. Bu nedenle arkadaşların dediği gibi Belirli, zamanlarda mutlaka Harici USB veya HDD SSD kullanarak yedek almak gerek. Ben akıllandım her 7 veya 10 günde bir yedek alıyorum. Güncel Paralı aldığım 2023 Antivirus Kullanıyorum. malum sitelere girmiyorum girsemnde VPN kullanıyorum çünki 10 linkin 9 u reklamlı ve yönlendirmeli .İndirdiğim dosyalara dikkat ediyorum (İDM bazen zorla ek dosya indirmek ister aman dikkat)Bilmediğim sitelere Gerçek VPN (aşağıdaki Linki Kontrol Ediniz) kullanıyorum. Bimediğim katılımsız program kullanmıyorum veya bilmediğim sitelerden İşletim sistemi veya program indirmiyorum.RAT Yememek için Google Chrome veya firefox'ta şifrelerimi kayıt etmiyorum  Reklam engelleyicisi Kullanıyorum. Gibi gibi Şeyler yapıyorum. Halen Dikkat ediyorum ve halen korkuyorum.Çünki bana pahalıya patladı.

    Her VPN VPN değildir.

    https://www.sordum.net/33855/kullandiginiz-vpn-gercek-ip-nizi-sizdiriyormu/

    • Like 2
    • Sad 1
  2. amd_turkey, 25 dakika önce yazdı:

    Bynec, tr_by konusuna yazman gerekirdi :) yanlış konudasın. 

    Pardon yanlış kopyala yapıştır yapmışım "Windows 10 19045.3155 X64 10in1 Uupdump Msdn Ayarında"  Aıo iso'nun yanına attım diyecektim. Kusura bakma.

    • Haha 2
  3. Eline emeğine sağlık Bundan iyisi can sağlığı Fazla kurcalanmaması çok iyi hemen Ventoy'a (iyiki ventoy Var), senin "Windows 10 19045.3155 X64 10in1 Uupdump Msdn Ayarında" Iso'nun  yanına attım yakın zamanda formatta kullanacağım. Çalışmalarının devamı dileğiyle.

    • Thanks 1
  4. Bende yeni taşındığım evde aynı sorun vardı. Biri tam çekiyort biride bazı kanallar çekmiyordu anten güçlendirici alarak bu soırunu giderdim ve halen kullanıyorum.

    seninkinde eğer olmadıysa aldığın Güçlendirici ile ilgili olabilir veya teknik bir arıza var demekki LNB nin uçları yenilenmeli belkide bilemiyorum.

  5. HARBİKIZ, 4 saat önce yazdı:

    Hesaplar nasıl kırılıyor anlatsanız da herkes öğrensin.

    eskılerden bi sen kaldın birde ben.:))

    Hesaplar Uygun config ve uygun combo ıle kırılıyor. dahası bu siteye göre değil. Başka bır zaman başka bir yerde belki.

    bilimiyorum, 2 saat önce yazdı:

    Bunların hepsi hikaye. Kamu kurumlarından yasaklı sitelere girmek mümkün değil. Ne vpn ne dns değişikliği ne de başka bir yol yöntem yordam kar etmiyor. Modemin engel koyduğu adrese, ada, tanımlı olan her ne ise ona girilemiyor. Gireni görmedim, tanık da olmadım.  

    Benim açıklamalarımda hiç VPN yi kamu kurumlarında da kullanıyorum ıbaresi hiç yok. Sadece ben şahsi Bilgisayarımda kullanıyorum.

    de7inim, 3 saat önce yazdı:

    :) :) Şahsen ben de hesap kırmayı bilmem ama kırılan hesabı dağatan kişi yada kişileri, site ya da adresleri bulabilirim :) :) 

    Eskiden kimse hesap bulamıyorken, sırf bu işle ilgili sitelerde geziniyordum. 2-3 sene önce...

    IPVANISH VPN Hesaplar pek paylaşılmaz çünki uygun combo bulmak zor vede hesap sadece O kişi Kullanır  ve hesap sahibine Güncel Özel SOCKS5 proxy listesi verir. Bu da Hesap kırmak ve de tarama yapmak için ideal proxy dir. BU nedenle Hesapları Pek paylaşan olmaz hesaplar.

    • Like 1
  6. de7inim, 1 saat önce yazdı:

    Yasaklı sitelere girmeye ihtiyaç duymuyorum fakat Operanın kendi VPN'si ni çok beğeniyorum.

    Önce aktif edip yasaklı siteye giriş yapıyorsun. Sonra deaktif yapsan bile yasaklı sitede kalıp hız sorunu yaşamıyorsun.

    Yani, mantıklı ve güzel...

    Denemeyenler denesin. :) :):) :)

     

    Test etmek gerekir gerçekten gizliyormu? Ben IPVANISH VPN yi test ettim gerçek gizlilik sağlıyor.

    https://www.sordum.net/33855/kullandiginiz-vpn-gercek-ip-nizi-sizdiriyormu/

  7. Adama brovo tek nefeste anlattı veya anlatmaya çalıştı. Ne yaparsan yap tam anlamıyla gizlenmek çok zor. Ama bunu asgariye indirmek içinde VPN kullanmak gerekir.Ha Tam gizlilik varmı hayır ama hiç olmassa bilgilerime Herkez ulaşamayacak. Bu nedenle bende uzun süredr Diğer VPN lere göre Daha iyi olduğunu düşündüğüm "IPVanish Pro" kullanıyorum.

    İPVanısh VPN linki

    https://www.ipvanish.com/vpn-setup/windows/

     

    *Crome kullanma

    *Rat yeme

    *Hiç bir tarayıcıda Şifrelerini kaydetme

    *VPN kullan

    *İp'ni gizle

    *Her linki tıklama

    *Anti kullan

    *Trojan Remover kullan

    *Sistemini Temiz Tut.

    ;Bla, Bla, Bla,

    • Like 1
×
×
  • Create New...