Jump to content

Hakankaya1973

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hakankaya1973

  1. herranova, 12.10.2022 - 10:58 yazdı:

    Küçük bir tavsiyem olucak. Program windows'un hali hazırda "Dengeli" güç modunu Yüksek Performans'a alıyor. Bu da işlemcinin sürekli sadece en yüksek frekansta çalışmasına sebebiyet veriyor. Sistem boşta olsa bile 1 ghz'de çalışacak işlemci 4.20 ghz de sürekli çalışıyor. Uzun vadede işlemciye zarar veren bir işlem. Ayrıca şunu farkettim. Manuel olarak tekrar dengeli moduna alsak bile, ghz düşmüyor. Son frekansta işlemci kullanmaya devam ediyor. Güç seçenekleri menüsünde dengeli profilini seçip altındaki varsayılan ayarlara dön dediğinizde düzeliyor. Bilginiz olsun. 

    "Güç seçenekleri menüsünde dengeli profilini seçip altındaki varsayılan ayarlara dön dediğinizde düzeliyor." demişsiniz.Görselde bu seçenekleri göremedim.Önerdiğiniz ayarı nasıl yapacağımızı şekil üzerinden göstermeniz mümkün mü?

  2. forjest, 7 saat önce yazdı:

    Sebebini detaylı olarak yanıtlayayım kısaca. "Yandex hesabı" ücretli olarak satın alınıldı nedenide Mod olarak üyesi olduğum şimdilerde üyeliğimin iptali nedeniyle yandex hesabını alan site adminide ayrılmamdan kaynaklı olarak iptal etti. + olarak yüklediğim bir çok içerik vb. dosyalarda hesapta kaldı. Yandex'in boyut hesabı engellemesiyle ilgili olarak, aldığınız uyarıda bundan kaynaklı. "cloudmailRU" sitesinde bir çok katılımsız program var bu sitede kotam doldu fazladan yükleme yapamamaktayım. "Media Fire'a " yükleriz artık alternatif olarak. Ne varki MediaFire'ın yükleme yani upload hızı diğer sitelerden daha düşük boyutta maalesef ki. :) 

    https://www.mediafire.com/file/7wdlg9o7eqrrbhg/F-Secure_Freedome_VPN_2.50.23.exe/file (Tnc Debrid ile İndir)

    Bu link silinmiş maalesef Murat bey. İndirmek kısmet olmayacak galiba...

  3. bugüne kadar kullandığım en stabil, en temiz ve en sorunsuz modifiye işletim sistemi. profesyonelliğiniz bütün modifiye sistem hazırlayan arkadaşlara örnek olmalıdır. bu başarılı çalışmayı destek süresinin sonuna kadar güncel tutalım sayın hocam. saygılarımla...

    • Like 1
  4. MrRush, 6 saat önce yazdı:

    El değmemiş isteyen de var. Güncellemek o kadar zor olmasa gerek. Xp değil bu sonuçta.

    Şimdi ben güncelleme entegre edicem biri çıkıp diycek ki Defenderı kaldırsaydın keşke falan filan.

    Kullanıcı kendine göre özelleştirebilir en azından. Temiz sürümler de aranıyor. 

    arkadaş hislerime tercüman olmuş sayın hocam.  ltsb sürümü indirip kurdum hakikaten güncellemeleri yapmak tam bir işkence. müsait olduğunuz zaman güncelleme entegreli w10 çok mabule geçer üstadım.

  5. forjest, 4 saat önce yazdı:

    Kurulum normal olarak kuruluyor ancak süre siniri için trial reset kisayolunu kullanabilirsiniz sürekli olarak kullanım sağlar.Son surumlerde bir evvelki sürümler değişiklik gösteriyor nispeten.Bana kalirsa kullanımda bir sorun yaratmaz kullanın gitsin derim.Belki yeni sürümde değişiklik olur.

    Kolay gelsin.🙂👍

    trial reset çalışmadığı için bilgilendirme amaçlı yazmıştım üstadım. sorun çözülünce adguard'ı yeniden kullanmak isterim. saygılar.

  6. forjest, ‎27‎.‎04‎.‎2020 - 14:02 yazdı:

    Güncellendi! 27 Nisan 2020

    Avira Phantom VPN PRO 2.32.2.34115 Final

      İçeriği Görüntüle

    Avira Phantom VPN PRO 2.32.2.34115 Final

    " Engelli sitelere giriş! Trial reseter masaüstü başlat menüsüne gelir."
    https://cloud.mail.ru/public/Ea1W%2FmtYjEpHVY Katılımsız

    114qcX

     

    Avira vpn engellenmiş durumda, çalışan vpn tavsiyesi olan var mı? pm den de yazabilirsiniz

  7. forjest, 7 saat önce yazdı:

    Opera chrome tabanlı ve eklentileriyle tamamen uyumlu olan oldukça kapsamlı ve aranılanlar olarak , içeriğinde reklam engelleyicisi VPN uygulamaları,whatsapp,facebook vd. sosyal ağlarla etkileşim sağlayan tools'larıda barındıran oldukça işlevsel bir tarayıcısı aslında opera'ya negatif yaklaşımınız biraz haksızlık olmuş nacizane fikrim. Ancak Google chrome ve Firefox son sürümlerinde her pc'ye göre farklı kimlik ID oluşturduğundan dolayı,yapılan özelleştirmeler sabit olarak gelmemekte yöntemler var elbette ancak bu durumdan kaynalı olarak opera'da yoğunlaşılmıştır.Zaten herkesin neredeyse kullandığı bir eklenti paketleri hesapları vb. olduğundan dolayı günümüzde çok fazla aranılan bir özellik geriye bırakmamaktalar özetle bahsi geçen durumdan kaynaklı olarak hazırlanamamaktadır. Kolay gelsin

     

    forjest hocam "her pc'ye göre farklı kimlik ID oluşturduğundan dolayı,yapılan özelleştirmeler sabit olarak gelmemekte" konusu önemli haklısınız. normalde sizin hazırladığınız web tarayıcısını güvenle kullanırdım ama opera şu lanet arayüze geçtiğinden beri kullanmıyorum. farklı yerlerde bir sürü ayar var ve yeni sürüm geldiğinde tekrar aynı ayarlarla uğraşıyorum  ya da temizleme aracı kullandığımda varsayılan ayarlar geri geliyor. hastalık nedeniyle yazıları okumakta güçlük çekiyorum, haliyle her defasında baştan başlamak zor oluyor. cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. lütfen şu zor günlerde sağlığınıza dikkat edin üstadım. saygılarımla...

    • Like 1
  8. forjest, 4 saat önce yazdı:

    Güncellendi! 23 Mart 2020 | Opera 67.0.3575.97 DuckDuckGO  [x86 - x64] Bit Türkçe

      İçeriği Görüntüle

    BOpG1p.png

    Opera 67.0.3575.97 DuckDuckGO  [x86 - x64] Bit Türkçe
    https://yadi.sk/d/lvaWhYb9rntPsQ 52 mb zipli şifresiz! katılımsız (win_32-64  bit.)

    " GÜVENLİK! - GİZLİLİK ESASLI! - REKLAM ENGELLEME! - TAKİP ETMEZ! - VPN' Lİ - DUCKDUCKGO ARAMA MOTORU VARSAYILAN! "

    Opera'nın ve bağlı olan haber kaynakları izleyiciler ve google ile bağlantıları kesilmiştir.Güvenliğe ve gizliliğe dayanan takip etmeden gizlilik esaslı olan, popüler arama motoru olan "DuckduckGO Arama motoru tanımlanmıştır. Varsayılan olarak gelir katı arama kuralları açık.Tam sessiz (Alluser) tüm kullanıcılar için kurulur.

    mB8rfJ

     

    forjest hocam opera dışında güvenlik ve gizlilik ayarları üst seviyeye çıkarılmış başka bir katılımsız tarayıcı hazırlayabilirseniz çok güzel olur. benim gibi arkadaşlarımın da çoğu opera tarayıcısından hiç hoşlanmıyor. firefox ve/veya chrome hem gizli hem de güvenli hale getirilebilir kanaatindeyim.  sizin eliniz değerse tadından yenmez üstadım?

  9. forjest, 17 saat önce yazdı:

    BOpG1p.png

    Güncellendi! 5 ŞUBAT 2020

    Internet Download Manager 6.36 Build 5
    Advanced SystemCare 13.2.0.220 Lite Türkçe
    BB FlashBack Pro 5.42.0 Build 4556 EN

     

      İçeriği Görüntüle

     

    Internet Download Manager 6.36 Build 5Advanced SystemCare 13.2.0.220 PRO – 85% OFFryBYN3.png

    Internet Download Manager 6.36 Build 5
    https://yadi.sk/d/3q1YF-fPAWwmLw 6mb

    Advanced SystemCare 13.2.0.220 Lite Türkçe
    https://yadi.sk/d/DS8N_MNww9AKNQ 12mb

    BB FlashBack Pro 5.42.0 Build 4556 EN
    https://yadi.sk/d/PIHYZsPb7ao_OA 28mb

    Hakkında:

    Advanced SystemCare 

    Arka plan tüm servisler,fazlalık diller,sızıntı popup lisans düşürücü kontrolörler vb.dosyalardan tamamen arındırıldı düşük atak hızlı lite boyut.

    Internet Download Manager

    PureFlat tema varsayılan,Ömürboyu sınırsız lisans güncelleme fonksiyonları kapalı adminitrator olarak tüm anlaşmalar bul tarayıclara otomatik eklenir hızlı dosya indirme aracı.

    BBFlashback

    Lisans dosyaları gömüldü,masaüstüne kısayollar gelir.güncelleme arka plan servislerden arındırıldı.Masaüstü video kaydedici,düzenleme montaj,sosyal ağlara video uploadı vb.özellikler.

    Dosya bilgileri:

    Tüm uygulamalar zipli şifresiz! Katılımsız kurulum sistem: Windows tümü 32/64 bit.

     

    Page1

    forjest hocam Advenced SystemCare nin bu versiyonunda bir sorun var bir baksan iyi olur saygılar...

  10. mephistooo2, ‎16‎.‎09‎.‎2019 - 20:46 yazdı:

    Linkler kırık değil...

    Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

    Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.

  11. değerli arkadaşlar, artık çoğu online film izleme sitesi, örneğin http://www.izlebizle.net türkçe dublaj filmleri http://ok.ru/video/ veya diğer adıyla http://www.odnoklassniki.ru gibi depo sitelerine upload etmeye başladı. eskiden idm veya firefox eklentisi kullanarak filmleri indirmek mümkündü. iki örnek verecek olursam: http://playreplay.net/video/46456.4af7a033df9ed812f96771904e71 ve http://ok.ru/video/22545042074 bu iki adresteki filmleri indiremiyorum. yardımcı olabilecek üstadlarımdan yol göstermelerini berkliyorum. herkese sevgi ve saygılar...

×
×
  • Create New...