Jump to content

Hakankaya1973

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hakankaya1973

  1. "Güç seçenekleri menüsünde dengeli profilini seçip altındaki varsayılan ayarlara dön dediğinizde düzeliyor." demişsiniz.Görselde bu seçenekleri göremedim.Önerdiğiniz ayarı nasıl yapacağımızı şekil üzerinden göstermeniz mümkün mü?
  2. Dangerous File Blocked "The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files." diyor...
  3. Bu link silinmiş maalesef Murat bey. İndirmek kısmet olmayacak galiba...
  4. forjest üstadım IDM 6.39 build sahte serial uyarısı veriyor
  5. temmuz 2018'deki çalışmanız "Windows 10 Enterprise Ltsb 2016- X64-86 Tr (temmuz 2018)" mükemmeldi. bunun güncel olanını sabırsızlıkla beliyorum.
  6. bugüne kadar kullandığım en stabil, en temiz ve en sorunsuz modifiye işletim sistemi. profesyonelliğiniz bütün modifiye sistem hazırlayan arkadaşlara örnek olmalıdır. bu başarılı çalışmayı destek süresinin sonuna kadar güncel tutalım sayın hocam. saygılarımla...
  7. arkadaş hislerime tercüman olmuş sayın hocam. ltsb sürümü indirip kurdum hakikaten güncellemeleri yapmak tam bir işkence. müsait olduğunuz zaman güncelleme entegreli w10 çok mabule geçer üstadım.
  8. trial reset çalışmadığı için bilgilendirme amaçlı yazmıştım üstadım. sorun çözülünce adguard'ı yeniden kullanmak isterim. saygılar.
  9. Adguard 3 günlük deneme süresi veriyor, ayrıca güncelleme uyarısı veriyor.önceki çalışmalarınız çok başarılıydı,keyifle kullanıyorduk. inşallah problem çözülür. saygılar.
  10. hocam arattığım albümleri buldum ama hiçbirini indiremedim. acaba kurulumdan sonra ayar yapmak mı gerekiyor?
  11. Avira vpn engellenmiş durumda, çalışan vpn tavsiyesi olan var mı? pm den de yazabilirsiniz
  12. Avira Phantom VPN 2018'de BTK tarafından engellenmiş vpn'ler listesine alındı yani bir işe yaramıyor...
  13. forjest hocam "her pc'ye göre farklı kimlik ID oluşturduğundan dolayı,yapılan özelleştirmeler sabit olarak gelmemekte" konusu önemli haklısınız. normalde sizin hazırladığınız web tarayıcısını güvenle kullanırdım ama opera şu lanet arayüze geçtiğinden beri kullanmıyorum. farklı yerlerde bir sürü ayar var ve yeni sürüm geldiğinde tekrar aynı ayarlarla uğraşıyorum ya da temizleme aracı kullandığımda varsayılan ayarlar geri geliyor. hastalık nedeniyle yazıları okumakta güçlük çekiyorum, haliyle her defasında baştan başlamak zor oluyor. cevap verme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. lütfen şu zor günlerde sağlığınıza dikkat edin üstadım. saygılarımla...
  14. forjest hocam opera dışında güvenlik ve gizlilik ayarları üst seviyeye çıkarılmış başka bir katılımsız tarayıcı hazırlayabilirseniz çok güzel olur. benim gibi arkadaşlarımın da çoğu opera tarayıcısından hiç hoşlanmıyor. firefox ve/veya chrome hem gizli hem de güvenli hale getirilebilir kanaatindeyim. sizin eliniz değerse tadından yenmez üstadım?
  15. forjest hocam son paylaştığınız idm katılımsız değil. bir kontrol edermisiniz.
  16. forjest hocam Advenced SystemCare nin bu versiyonunda bir sorun var bir baksan iyi olur saygılar...
  17. Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz. Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
  18. TornadoEffect uzun zamandır katılımsız çalışmalarınızı beğeni ile takip ediyorum.artık sizin düzeyinizde katılımsız program hazırlayabilen pek kalmadı sitemizde. bu versiyonun katılımsızını yapmanız mümkün mü?
  19. değerli arkadaşlar, artık çoğu online film izleme sitesi, örneğin http://www.izlebizle.net türkçe dublaj filmleri http://ok.ru/video/ veya diğer adıyla http://www.odnoklassniki.ru gibi depo sitelerine upload etmeye başladı. eskiden idm veya firefox eklentisi kullanarak filmleri indirmek mümkündü. iki örnek verecek olursam: http://playreplay.net/video/46456.4af7a033df9ed812f96771904e71 ve http://ok.ru/video/22545042074 bu iki adresteki filmleri indiremiyorum. yardımcı olabilecek üstadlarımdan yol göstermelerini berkliyorum. herkese sevgi ve saygılar...
  20. Buy Turbobit.net 4 Years Premium Voucher for 29,99 USD - contact diye yazmış linkte :( getrip artık link çevirmiyor. bilginize...
×
×
  • Create New...