Jump to content

xanadu73

Üye
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xanadu73

  1. Güzel bir sistem ama nedense HP yazılarıyla ilgili hplip yazılımında problem var. Birlikte gelen yazılım yazıcıyı tanıyor ama baskı almıyor. Plugin'i indirip  yüklüyorsunuz bu seferde PPD bulunamadı hatası veriyor. İlginç bir biçimde Ubuntu 18.04 ile aynı tabanı paylaşmasına rağmen Ubuntu'da böyle problemler yok.

  2. asd720, 10.01.2018 - 10:06 yazdı:

    yandexe upload yapabilirmi bi üstad

    OneDrive'daki dosya çalışıyor halen. Bu sistemi yapalı bayağı bir olmuş ve şu anda bilgisayarımda yok. Dolayısıyla indirip tekrardan yüklemek lazım. Onu yapabilir miyim kısa zamanda bilmiyorum.

  3. Dostum eline sağlık yalnız yandex veya gdrive çok iyi olur. Bu siteler para tuzağı.

    1) En basitinden mega 2 GB ulaşınca tek defada daha fazla indiremezsiniz diyor bekledikten sonra da dosya kaldığı yerden devam edemiyorsunuz baştan başlıyorsunuz. Böyle kısır döngü.

    2) 1fichier VPN olmadan kullanılamıyor. Engel yemiş.

     

  4. efe34, 3 saat önce yazdı:

    linuxta virtual box (oracle)  kullanmak daha uygun değil mi?

    Evet Virtualbox'ın linux desteği daha iyi ve daha sık güncelleniyor.   Vmware linux desteğini pek sallamıyor gibi, fakat ana makine windows ise  tercih sebebi olabilir. Virtualbox'ta paylaşılan klasörlerde işlem yaparken bazen "The file resolves to a path that is too long. The maximum length is 260 characters" diye bir SQL hatası veriyordu (fakat asla 260 karakter falan değildi). O yüzden vmware denemiştim . İkisinin de artıları ve eksileri var neticede.

  5. Umarım ubuntu 16'dan beri devam eden (ve mint'te de mevcut olan) kablosuz sorunu düzeltilmiştir. Kablosuz aygıtı görmüyordu, görse bile bir müddet sonra bağlantı kayboluyordu "service network-manager" restart komutunu root olarak çalıştırmadıktan sonra da düzelmiyordu.Maalesef ubuntu 17.04'te halen devam ettiğine şahit oldum. Aygıtımda herhangi bir sorun yok buarada. 

×
×
  • Create New...