Jump to content

nabersene

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nabersene

  1. makpolat76 dediğini indirip kuracağım teşekkürler
  2.   Kardeş son olarak şunu sorayım. Forumda şu an bakıyorum ama tam bulamadım. Metro arayüzü olmayan win8 modifiyesi yapıldı mı? Bilginiz var mı?
  3.     Kardeş buradaki nasıl? http://www.tnctr.com/topic/203597-windows-7-razor-x64-goersel-modifiye/
  4. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Dell inspiron 5110 64 bit Home Basic makinemi tema yüklemek için Ultimate yaptım fakat çalışan key bulamadım. Dell müşteri hizmetleri kopya bir Windows'un garantimi etkilemeyeceğini söylediler ben de siteye girdim. Arkadaşların çok güzel çalışmaları var ama çok kararsız kaldım. Güncelleme yüklemeyi sevmeyen biriyim. Arkadaşların çoğu çalışmalarına güncellemeleri entegre etmiş. Benim asıl aradığım bazı ayarlarla oynanıp gereksiz şeylerin kaldırılıp Windows'un hızlandırıldığı ve temaların , görselliğin bol olduğu bir çalışma. Forumda uzman arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Güncellemeleri olmayan ama hızlandırılmış, görselliğide güzel olan hangi çalışmayı tavsiye ediyorsunuz?
  5. xclusive kardeþ. sitemi kurdum çok beðendim fakat silmek format atmak zorunda kaldým. Dizüstüm 64 bit. Sürücülerimin bir kýsmý olmadý. sistem hýzlý sayýlýr. 64 bitlik makinem olmadýðý için test imkaným yok demiþsin. Bir arkadaþýn makinesinden falan test etsen 64 bitlik sürümü çýkarsan mükemmel olur. Böyle bir imkanýn yok mu? Wireless sürücüm çalýþmadýðý için Media Center da digitürk e bakamadým. Gerçekten digitürke baðlanýyor mu? Hangi kanallara baðlanýyor? Bir de kullanýlabilir ram miktarý neden daha düþük gösteriyor?
  6. sunny at 14100 kullanıyorum. Scart girişi yok. Hdmi kablo ile izlersin. Tavsiye ederim
×
×
  • Create New...