Jump to content

rzgr_06

Üye
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rzgr_06

  1. Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar...
    Lenova g50 Laptop unu kullanıyorum. Cihazımda resimdede gördüğünüz üzere 2 adet ekran kartı gözüküyor.
    Laptop bu ekran kartlarının 2 sinide mi aynı anda kullanıyor yoksa ayrı bir ayarı mı var.

     

     

    soru_1.png

  2. Ne amaçlı kullanacağını yazmamışsın. Fakat şunuda belirtmeliyim bu cihazların önü açık yani isteğin şekilde dahada güçlü bir sistem haline zamanla getirebilirsin. Bence şuan bütçene uygun olanı al sonra zamanla yükseltirsin. 

    Oyun amaçlı tamamen haklısın aslında hem fıyatıda uygun birde ddr 3 parçalarında fıyatları uygun sımdı baktım da bır kac sıteden haklısın katılıyorum sana tesekkurler :)
  3. Öncelikle ilginiz için teşekkürler;

    Sistemleri beğenende olmuş beğenmeyende, bir internet sitesinde gördüm ilgimi çekti benimde bütçeme uygun aslında,

    Özelliklerde iyi gibi görünüyordu yalnız kafam karıştı;

    Ortalama 1200 tl ye i7 veya i5 oyun için pc toplayabilirmiyiz

    Ekran_Klavye_Mause_Dwd Rw

    Gerek Yok Sadece;

    Kasa_işlemci_board_ram_hdd_ekran kartı_



    ekran kartı yetersiz bence 1gb 128bit ama hangi marka hangi model masaüstü alıyorsan 192bit yada 256bitlik bir ekran kartı tercih edebilirsin bence ayrıca rami 4ten 8 e çıkartabilirsin 1600mhz lık bunlara artı olarak fazladan bütçe ayırabilrsen ssd bile taktırabilirsin ssd inanılmaz farkediyor 

    Elimde ddr2 1 gb 128 bit mevcut ama kasıyor son cıkan oyunlarda nvidia nın son güncellemelerini aldım ama pek bir şey fark etmedi.

  4. Nero programı ile images ini al izlemek içinde images açma programları kullan images almada açmada çok kolay.

     

    Bir diğer önerim ise filmleri mp4 e çevir boyutu duser biraz daha rahat kullanırsın ama bu işlem daha uzun sürer.

  5. Arkadaşlar zaten value pack yayınlandı bundan sonra bir güncelleme gelmedi ayrıca ICS ve sonrasında gelen sürümler Galaxy W resmi olarak gelmeyeceklerini bildirdiydi Samsung linkini bulamadım ama resmi olmayan romlar var CyanogenMod en meşhuru şahsen kurmadım ama baya sıkıntılarını giderdiler rc sürüm de en son =)

     

    Çoğu Romlar hakkında genel bir söylenti var sizlerde duymuşsunuzdur Sürüm sadece 4. üzeri yazıyor ama orjınalı neyse (2. küsür) o imiş sadece sürümü değiştirip bir iki görsel alsana 4.0 falan filan diolar sizce nedir ne değildir bu durum?

  6. selam arkadaslar başlıktanda anlaşılacağı gibi gittim wonder aldım 5 ay oldu ve bir türlü güncelleme gelmedi telefona Value Pack yayınlanması beklenıyor avrupada bir iki ülkede yayınlanmış sanırım ama türkiye ye ne zaman gelecek veya gelecek mi kesin bir bilgi varmı acaba yada garanti dışına çıkmayacak bir root atma yöntemi varmı.?

×
×
  • Create New...