Jump to content

TRForce

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About TRForce

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TRForce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. dediğiniz programları da denem fırsatım oldu. Sanırım uygun bir çözüm bulamayacağım. Bazı programlarda registery sorunu almadan kullanmaktayım(photoshop). ama tüm program ve uygulamaların portable sürümünü bulmak zor o yüzden yardım beklemiştim açıkçası. ilginize ve yardım çabanıza teşekkür ederim arkadaşlar.
  2. Programı şimdi inceliyorum. Teşekkürler yardımlarınız için.
  3. Yardım çabanız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz 2 programıda denedim fakat reg oluşturmayı başaramadım. Programlarla birlikte kullanım linkide olsaydı daha kolay olabilirdi.Biraz daha araştıracağım.
  4. Programı indirip kurdum fakat anlayabileceğim bir arayüze sahip değil. Programın çalıştırılmasıyla ilgili Türkçe bir döküman var mı? Yada basit bir yoldan biraz açıklama yapabilir misiniz?
  5. Öncelikle açtığım konuyu okuyup bana yardımcı olmak isteyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüklediğim bir programın registeryde yaptığı değişiklikleri .reg olarak elde etme şansım var mı? Kullanma amacımı belirterek yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarıma bir program yada oyunu D:\ sürücüsüne yükledim daha sonra C:\ sürücüsüne format attığımda yada işletim sistemini değiştirdiğimde D:\ sürücüsündeki programın çalışmasını sağlamak için .reg dosyasına ihtiyaç duyuyor biliyorsunuz. kısacası tüm programlarınımı taşınabilir bir diskte tutup, yüklemeye gerek kalmadan, ufak reg dosyalarıyla çalışabilir hale getirmek istiyorum. reg dosyalarını manuel olarak elde etmek hem zaman alıyor hemde kimi zaman reg dosyalarını eksik alıyorum(birden fazla dizine kayıt yapıyor). bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
  6. Bu siteden edindiğim tüm dökümanlarda, programlarda ve katılımsız işletim sistemlerinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Konu bir yakınma değil sadece meraktı.Bahsi geçen tüm konular başıma gelmemiştir.Merakımı gidermek adına konu açtım ve gerekli cevapları aldığımı düşünüyorum.Arkadaşımızın bilirttiği gibi işletim sistemlerinde kararsızlık değil de bazı programlarda virus olarak algılama problemleri yaşadım.Bu problemlerin de programdan değil script yada msdos komutundan kaynaklandığını düşünüyorum.ilginize teşekkür ederim..
  7. @OzgrGvnc zaten bahsedilen olumsuzluklar başıma gelmediği için sormuştum. Verdiğiniz cevap ile rahatsızlığımı giderdim. Aklına böyle konular takılan arkadaşlarımız için de umarım faydalı bir bilgi olmuştur. Sitemizde paylaşılan modifiyeli sistemlerden tek yakındığım nota reklamlı içerik olmasıdır ReklamsızXP diye birşey indirmiştim. USB disklerime UD3R gibi bir gizli klasör oluşturuyor her yeni taktığım USB aygıta autorun ekliyordu. Bu hata benden kaynaklanan bir hatada olmuş olabilir. Fakat hem reklamsız hemde kusursuz olmuyor demekki
  8. Foruma uzun zamandır üyeyim,çok bir aktivitem yoktur.Sitemizden SoundmaXP,Xclusive Windows 7 gibi modifiye edilmiş işletim sistemlerini indirip sorunsuzca kurdum.Bunun yanında driver programları ,sayısız katılımsız program gibi bize sunduğunuz güzel çalışmalardan faydalandım.Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Forumda daha önce dile getirildi mi bilmiyorum, Modifiye edilmiş işletim sistemleri yada katılımsız programlar bizim güvenliğimizi tehtid edecek yada bilgilerimizi başka yerlere iletilmesi gibi bişeyler içermesi mümkün mü? internette rastladığım(fakat benim başıma gelmdi) şifreleri çalınan ve bundan işletim sistemlerini sorumlu tutan yüzlerce kişi mevcut. Eğer böyle bir durumun olması durumda dikkat etmemiz gereken birşey yada yapabileceğimiz bir önnlem var mıdır? Sitemizde paylaşımlarına güvenebileceğimiz bir TNCTR takımı var mıdır?
×
×
  • Create New...