Jump to content

cenk88

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cenk88

  1. mephistooo2, 2 saat önce yazdı:

    Windows 10 Enterprise Evulation sürümleri 90 günlük deneme sürümleridir, volume lisans bildiğim kadarıyla desteklemez, daha çok büyük şirketler tarafından virtual yani sanal işletim sistemi olarak kullanılır, bir ev kullanıcısı için uygun değildir... Bu sürüm yerine aşağıdaki konuda tanıtılan Windows 10'u indirmenizi tavsiye ederim, orijinal msdn kalıbı üzerinden işlem yapılan hem güncel, hemde hepsi bir arada çalışmadır.

     

     

    Cevabınız için  teşekkür ederim,

    Belirttiğiniz üzere  sanal işletim sistemi üzerinde kullanıyorum. Fakat konuda söylediğim gibi windowsu aktif etmek için çözüm yolu bulamadım.  Bir öneriniz var mıdır ?

  2. Windows 10 Enterprise Evulation sürümü için kms lisans işini bir türlü çözemedim. TNCTR de bulunan KMS 4786 sürümü ile denediğimde volume sürüm windows ürün bulunmadı uyarısı çıkıyor. Windows toolkit programı ile denediğimde ise 'No installed product key  installed or possible license error' hatası veriyor. 

    Konu hakkında yardımlarınız rica olunur.

    Saygılarımla.

  3. Merhaba arkadaşlar,

    Windows 10 enterprise sürümü için ratiborus kms ile lisanslama yaptım. Fakat windows aktif olarak görünse de; sağ alt  köşede deneme sürümü olduğunu belirten ibare mevcut olduğunu gördüm.  Universal watermark disabler ile denememe rağmen lisans süresini gösteren yazı ekrandan gitmedi.

    Windows 10 enterprise sürümü için tam odaklı çalışan bir kms programı mevcut mudur / veya hepsinde benzer görüntü olacak mıdır ?

    Bilgilendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

    Saygılarımla.

     

     

  4. On 25.07.2016 at 17:00, osmansertbasar yazdı:

    Ne memleket arkadaş ben ne diyorum ne cevaplar geliyor. Arkadaşım net anlatamadım sanırım 18 aydır işsizim ve 15 tl verecek para yok. Birde anlayamadığım ben uzun uzadıya hani sadece bende değilim birçok insan bu durumdan şikayetçi. Üzerine düşünelim emek verende bunun karşılığını alsın ama hitap ettiği insanları da zora sokmayacak bir çözüm bulalım diyorum. Ancak kızınca kızdı diyorlar anlama kıtlığı var gibi hala turbobit üzerinden yok şöyle yap yok böyle yap tavsiyeleri geliyor. Link çeviri sitelerinin çoğu belli limit koymuş indirmenize müsaade etmiyor. Ki en az benim kadar akıl verecek kadar bilginiz olduğuna göre bu sitelerin ömürlerinin de çok kısa olduğunu biliyorsunuzdur sanırım. Bunu anlamak bu kadar zor mudur son 2-3 ay içerisinde turbobit konusunda burada ve belli başlı sitelerde bine yakın şikayet var ama inatla konunun muhatabı da muhatabı olmayan tuzu kuruları da inatla akıl verme derdinde. Hatta senin ülken içinde sorun daha önce de yazdığım gibi enerji israfı oluyor gereksiz yere. Konunun muhatabı değilsin ama yine de cevap yazayım turbobitten herkes şikayetçi iken buna çözüm bulmak yerine 1 haftalık Premium alıp geçici çözüm bulalım ki hem destek olmaktan bahsederken farklı siteleri inceleyiniz diyorsun. Bende sana diyorum ki Allahın abdlisi 8 alternatif sunuyor sana Premium gerektirmeyen bunlardan birisi de torrent link ve sen o sitedeki paylaşımları bizzat hazırlandığı site dışında hiçbir sitede bulamıyorsun. Neden çünkü insanlar buna gerek duymuyorlar nedeni ne hızlı indirmeni sağlayan hızlı linkler. Şunu anlamak bu kadar mı zor turbobit ile böyle bir indirme yaptığımda 1-2 gün süre veriyor ve ben bu 1-2 günlük süre içerisinde turbobit indirme açıkken bir internet sayfası yada indirme yapmaya korkuyorum çünkü bağlantı kopabiliyor. Bunu kasıtlı olarak turbobitte yapabiliyor. Böyle akıllar veriyorsunuz ve çıldırmamak mümkün değil. Burada turbobit için diğer tarafta uploaded için diğer tarafta hitfile için bu akıllar veriliyor. o kadar para olsa gider orijinal işletim sistemi alır bu konulara muhatap olmam.

    Her çıkan işletim sistemini indiriyorsanız söylediklerinize katılırım. Şahsen ben gerek gördüğüm zaman format atmak istediğimde güncel olan hangi sistemse onu indiriyorum ve işimi görüyorum. Bunun içinde söylediğim gibi torrent siteleri işimi görüyor. Burada sistem paylaşan arkadaşlar link üzerinden belirli miktarda para kazandıkları için onları da anlamaya çalışıyorum. Ayrıca şuanda hangi işletim sistemine ihtiyacınız varsa turbobit linkini bana veriniz, ben size hızlı indirme bulabileceğiniz bir link payşalayım ve böylelikle ufakta olsa yardımım dokunsun sizlere ?

  5. Bir saat önce, osmansertbasar yazdı:

    Bende aynı şekilde özellikle ONBUKA sistemleri ilk tercihim ancak turbobit sorunundan dolayı farklı alternatifler denemek mecburiyetinde kalıyorum. Aslında işletim sistemini indireceğim site ve editi yapan kişi gördüğüm kadarı ile bayağı bilinen kişiler. Tek sorun Amerikalı olmaları. Bende isterim Onbuka Motun yada diğer arkadaşların sistemlerini kullanmayı ancak turbobit sorunu halledilmedikçe artık kullanmayacağım. Aslında kızmasın arkadaşlar ancak daha öncede bu konuda bir konu paylaşmıştım. Eyvallah emek vermiş emeğine saygı duyalım elimizden geldiğince destekleyelim. Ancak bu yerli forumlarda sitelerde inatla turbobit dayatılıyor. Şimdi ben mesela sadece kendi adıma yazayım. Diyelim ki boyut 3 gb turbobitten indirmek istediğimde 1 gün ile 2 gün arasında süre veriyor diyelimki bunun 12. saatinde elektrikler gitti hop baştan başla pc de bir sorun oldu tekrar baştan başla net koptu ki ülkemizde çok fazla yaşanıyor tekrar başla. Kişiye özel söylemiyorum ancak birisi mesela 1 gün emek veriyor bunu paylaşım yaptığı ortamlarda insanların burnundan fitil fitil getiriyorlar. Siz bir kişi olarak düşündüğünüzde sorun olmayabilir ancak bu paylaşımları binler olarak düşündüğünüzde bin kişinin zaman kaybı elektrik kaybı enerji kaybı v.s sırf bir kişi emek verdim dedi diye çöpe gidiyor. Kusura bakmayın bu durum ülkeye dahi zarar verir çünkü gereksiz enerji harcatıyor.18 aydır işsizim ve maalesef turbobite ayıracak 15 tl dahi para yok hatta interneti ben ödeyecek olsam internet kullanacak para da yok. Yalnız şunu söyleyebilirim ülkemizde maalesef şöyle bir durum var bazı şeyler sonuna kadar sömürülmeden insanlar küstürülmeden kimse kılını kıpırdatmıyor. Örnek olarak bu sitede geçen günlerde paylaşım yaptığını gördüğüm birisi var katılımsız paylaşım yapan insanlar sitede virüs uyarısı verdiği ile alakalı senelerdir feryat ediyorlar ancak sadece kodlamadan kaynaklanan bir sebepten dolayı hala aynı kafada aynı kodlama ile paylaşım yapıyor. İndirirken sorun yaşatıyor indirdiniz antivirüs izin vermiyor kurmak istiyorsunuz antivirüsü kapatsanız dahi engelliyor antivirüsten kurtuluyorsunuz Windows güvenlik duvarı engel oluyor. Ancak burada nous un paylaşımlarını indiriyorum katılımsızlarda genellikle ne virüs sorunu oluyor ne güvenlik duvarı ne antivirüs. Demekki insanlar bu tarz konuları çözmek istediklerinde çözüm var. Oradan işletim sistemi konusuna geleyim turbobit e alternatif bulunabilir düşüncesindeyim. Tnctr nin yabancı versiyonu diyebileceğimiz sitede adamlar torrent link 4downfiles, media4up, uptobox, 10shared, clicknupload, filedwon, openload gibi 8 farklı alternatif koyuyorlar ve bu linklerin hemen hepsinde durdur devam et en üst hızda indirme gibi kolaylıklar mevcut. Bende güvendiğim insanların hatta ülkemiz insanının paylaşımları ilk tercihim ancak 50 kb ı dahi bulmayan turbobit dayatması ile değil. Ve en baştada yazdığım gibi ülkemizde maalesef paylaşımcılar insanları küstürmeden bu konuda kolaylık sağlayacak alternatiflere yönelmiyorlar.

    Turbobit linkleri için link çeviri sitelerini deneyiniz. Ayrı bir durumsa Türk torrent sitelerinde buralardan alınıp sunulan işletim sistemi paylaşımları oluyor. Üyeliğinizin bulunduğu siteleri inceleyiniz. Bu türde çare bulamazsanız en mantıklı olanı 1 haftalık turbobit premium hesabı alarak paylaşım yapan arkadaşlara destek olurken, kendi işinizi de halletmiş olursunuz.

  6. Hocam pil ile birlikte kullanmıyordum. Adaptör takılıydı üzerinde. Adaptör laptopa elektrik veriyor ama yetersiz mi kalıyor anlayamadım. Power tuşuna basınca laptop altındaki ışık titreme yapıyor.

     

    Umarım anakart sıkıntısı değildir. Yoksa vay halime..

  7. Dün gece internette gezinirken elektrik kesinti olur gibi birden laptop kapandı. Adaptör ile kullanıyordum. Batarya ile çok nadir kullanım yapmışımdır. Priz ve adaptöre elektrik geliyor. Laptop altındaki sarı ışıkta yanıyor. Üzerinde mause için bulunan usb aygıtını çıkarıp power tuşuna basılı tutuyorum sarı ışık yanıp sönerek tepkime veriyor ama laptop da tık yok.

     

    Sorun kaynağı için sizlerden bilgi almak istiyorum.

     

     

  8. şifre büyük küçük harf ve rakamlardan oluşmak zorunda, bu kriterlere dikkat ederek şifre oluştur, telefonuna da uygulayaı kurarsın, telefondakı ve cekılen resımler otomotikman yedekler

    Arkadaşım giriş yapma sorununu hallettim. Ama otomatik yedekleme yapmıyor şimdide. Ayarlardan baktığımda sorun yok. Hafıza Kartı ndaki klasörü seçtim. Fotoğraflar orada kalıyor bende. Ama hala başlamış değil yedekleme [emoji19]
  9. Arkadaşlar bu programlar sanırım internette gezerken reklamları engelliyorlar.Benim aradığım uygulama içi reklam engelleme programı. Örnegin ; Skype içinde çıkan reklamları engelleme. Sanırım aklıma şöyle bi fikir geldi. Android telefondaki host dosyasını pc ye kopyalayıp oradanda pc içindeki host dosyasına yazılanları eklemek. Umarım işe yarar.
  10. Merhaba Arkadaşlar

     

    Konu başlığında belirttiğim gibi, Windows için uygulama içi reklam engelleme programı arıyorum. Android üzerinde bunu Adaway isimli program ile hallediyorum ve gayet memnunum. Aynı durumu Windows içinde yapabilen bir program varsa ismini rica edebilir miyim ? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

     

    İyi günler.

  11. Arkadaşım evet senin söylediğin doğru ve bu offline olarak skype üzerinden etkinleştirme yöntemi. Ama benim derdim on-line olarak direk lisanslama işlemi yapmakti kalan sayı bitmeden. Umarım beni anlarsin veya anlamaya çalışırsın sevgili arkadaşım. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Sorunun sen olduğunu düşünüyorum.

    Arkadaşım bana iğneleyici laf edeceğine, yardım etmek istiyorsan yardımcı olsana. Forumda coğu milleti eziyorsun takip ettiğime göre. Hadi ben bilmiyorum diyelim, madem sen bu işleri iyi biliyorsun sorun sana göre neyse söyle de  işimizi görelim. Yoksa gelip bana burada suçlama yapma.!!

×
×
  • Create New...