Jump to content

mnkaynar

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mnkaynar

  1. Merhaba. Hard disk olmadan yükleme yapsan,  Windows sürücü bulunamadı diyecektir. Sorun Hard diskte değil. Sorun Yükleme medyasında veya Biosta. Boş ayarlarını default varsayılan getir. Marka bilgisayarların bazılarında bios kilidi var, loader bunu kıramazsa sistem bozuk çalışıyor ve güncelleme yapamıyor. Başka bir bilgisayarda Sanal sabit disk oluştur ve bu diske Virtualbox ile sistemini kur. Bunun Acronis ile yemeğini al. Bu yedeği Acronis Boot Cd veya USB ile hard diske kur. Sonra bu hard diski sisteme tak. Bu işleri yaparken internet hep kapalı olsun. Kaybedeceğini sadece zaman olur. Sanal sabit disk Windowsta bilgisayarım yönet disk yönetimi içinde SSD oluştur konutunda. Bunları yaptıktan sonra sistem bozuk çalışıyorsa boş loaderı yemedi kilit var demektir :(. Kolay gelsin. :)


    Boş diye yazılanlar bios. Otomatik düzenleme ile yanlış yazıldı. Özür.


    Bios kilidi için modifiye biosu googleda arattır. Şansın varsa bulursun. Ben kendi biosumu bulamadım. My digital life forumda istek bölümü var , oradan isteyeceğim.


    Aslında en garanti yöntem en son normal çalışan sistemi tekrar kurmanız :)

  2. Aynı sorunu bende yaşadım. Bendeki çözüm şu. Windows Update yap. Eğer sorun yaşıyorsan, aktivasyonda problem var.  Bendeki W7Ult x64 aktivasyon problemi büyük ihtimal BIOS kilidinde. Loader BIOSu çözemiyor. x32de Virtualbox aynı bilgisayarda tıkır tıkır çalışıyor. 

  3. düşük seviyeli format ( programlar ile çok yavaş olan format ) yapmamışsındır o halde R-Studio kullan hepsini hızlı şekilde kurtarırsın hatta daha öncekileride. program ve kullanımı için google ve youtube'a bak. ben R-Studio'yu onlarca kez kullandım N-Case'den bile güzel. Dikkatinizi çektiyse zaren FBI forensic CD sinde ilk başta bu 2 program var. kolay gelsin.
×
×
  • Create New...