Jump to content

tuninqq

Üye
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tuninqq

  1. suana kadar hiç formata para verdim kendi formatımı kendim attım 2 yıl bilgisayarcıda calıstım acronis saolsun bilgisayarcıların ilacı olmus durumda.:) bilgisayarı iyi bilmeyenler 1 ayda bi pc cökeltiyor getiriyore bize yedeğini kuruyoz 5 dk da al sana formatlanmıs pc.. TEKİRDAĞ da 10 ile 15 arası değişiyor..!! bircogu evden alıyor pc yi aksamı adrese teslim yapıor tekrar bilgisayarcıya pc tasıma derdin yok..!!

  2. Sen benim yazdığımı birdaha oku dikkatlice sonra dosyayı nerde bulacağını göreceksin

    :clapping:

    Not= şakamı yapıyorsun gırgırmı geçiyorsun! anlamadım

    bir ileti yazıyorsun ben o iletiye cevap verip yardım etmeye çalışıyorum

    sonrada bakıyorum senin iletin yok ortalıkta sanki ben kendi kendime bişeler

    yazıyormuşum gibi oldu!

    Usta Yalnıs Birşey Yaptım O Yüzden Mejası Silmek İstedim.. ve Mejası Silemediğim İcin Böyle Birşey Yapmak Zorunda Kaldım Kusura Bakmayın..:s

  3. Arkadaşlar Burdan Bir Arkadaş Bir Windows XP CD si hazırlamıstı Aralık ayını tüm güncellemeri felan icindeydi ama şimdi buladım hangi arkdaş yaynlamıstı onu neyse..

    Benim Sorum Su.. Bu Xp CD sini Hazırlayan Arkadaş.. Serali Otomatik Kurulum Yapan CD nin İcine Gömmemiş.. Ben Bunu o CD dinin icine Gömmek istiyorum Yani Ben CD yi taktıgım Zaman bana SERİAL sormasın.. Direk Kurulumu Gercekleştirsin. Bunu N-Lite İle Nasıl Yapabiliriz.. Yada Bir Kod Yazarak Onu Su Klasörün İcine Koy Deyip İso Olusturda Diye Bilirsiniz...!! N-Lite Siz bu İşlem Yapıla biliyormus Yapılıyorsa Nasıl yapılıyor..? Eger Yapılmıyorsa N-lite İle Bunu Nasıl Yapıyoruz Yardımcı Olurmusunuz..?

  4. Norman Malware Cleaner 1.6.2: Built 2009/12/27

    Norman Malware Cleaner Kurulum gerektirmeyen bir temizlik aracı. Kendi üzerinden çalışan ücretsiz bir programdır Antivirüs programlarının atladığı malicus (malware) bileşikleri bulmada oldukça faydalı, yeni düzeltilmiş sürümünde Spyware temizleme yeteneğinede sahip. Sistem kaynaklarını tüketmeyen tek tıkla çalış/temizle mantığıyla işini bitiren extra bir hizmet aracıdır.

    Supported operating systems: Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003 and Vista

    Homepage - h ttp://ww w.norman.com/Virus/Virus_removal_tools/en

    http://normanasa.vo.llnwd.net/o29/public/Norman_Malware_Cleaner.exe[/CODE]

    Bunu Windows 7 de Kullanamıyoruz Sanırım.. :s

  5. Arkadaşlar Win 7 Hakkında Benimde Bir Sorum Olacak..!! Sorum İse Sudur Arkadaşlar İnternet Explorer da sayfalarda dolasırkene sesler geliyor dın dın diye.. diyelim ki her hangi bir pencereye girmek isteyim dın diye ses geliyor bu sesi nasıl kapata biliriz yada bu sesi xp deki sayfa desikliklerinde cıkan ses gibi nasıl yapa biliriz..?

×
×
  • Create New...