Jump to content

tuninqq

Üye
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

534 profile views

tuninqq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. suana kadar hiç formata para verdim kendi formatımı kendim attım 2 yıl bilgisayarcıda calıstım acronis saolsun bilgisayarcıların ilacı olmus durumda. bilgisayarı iyi bilmeyenler 1 ayda bi pc cökeltiyor getiriyore bize yedeğini kuruyoz 5 dk da al sana formatlanmıs pc.. TEKİRDAĞ da 10 ile 15 arası değişiyor..!! bircogu evden alıyor pc yi aksamı adrese teslim yapıor tekrar bilgisayarcıya pc tasıma derdin yok..!!
  2. Arkadaşlar Bi ara Burda Windows Kurtarma Cd si Diye bişey Gördüm Ama Şimdi O Konuyu Bulamıyorum..!! Benim Windowsum Cöktü ve C:\ olan dosyalarımı Kurtarmam Lazım.. Acaba Bana O Konuyu Bilen Arkadaşlar Link Atabilirmi..?
  3. Usta Yalnıs Birşey Yaptım O Yüzden Mejası Silmek İstedim.. ve Mejası Silemediğim İcin Böyle Birşey Yapmak Zorunda Kaldım Kusura Bakmayın..:s
  4. Klasörün İcinde Arama Yaptırıyorum Ama Bulmuyor ''WINNT.SIF'' Dosyasını..:s Bunun Birde Modifiyeli Sağdece Bir windows Xp Cd si var Full Driverli Onun İcinde buluyor Dosyayı ama Resimde Görünğü Gibi Yazılar Var..:s
  5. Klasörün İcinde Arama Yaptırıyorum Ama Bulmuyor ''WINNT.SIF'' Dosyasını..:s
  6. Arkadaşlar Burdan Bir Arkadaş Bir Windows XP CD si hazırlamıstı Aralık ayını tüm güncellemeri felan icindeydi ama şimdi buladım hangi arkdaş yaynlamıstı onu neyse.. Benim Sorum Su.. Bu Xp CD sini Hazırlayan Arkadaş.. Serali Otomatik Kurulum Yapan CD nin İcine Gömmemiş.. Ben Bunu o CD dinin icine Gömmek istiyorum Yani Ben CD yi taktıgım Zaman bana SERİAL sormasın.. Direk Kurulumu Gercekleştirsin. Bunu N-Lite İle Nasıl Yapabiliriz.. Yada Bir Kod Yazarak Onu Su Klasörün İcine Koy Deyip İso Olusturda Diye Bilirsiniz...!! N-Lite Siz bu İşlem Yapıla biliyormus Yapılıyorsa Nasıl yapılıyor..? Eger Yapılmıyorsa N-lite İle Bunu Nasıl Yapıyoruz Yardımcı Olurmusunuz..?
  7. Bu Katılımsız Programları KOD lamı Yazıyorsunuz Yoksa PROGRAM Kullanarak MI yapıyorsunuz..?
  8. Bunun Fre Sürümüde Var.. Free Kullansak Olmuyor mu..?
  9. Bunlar Neyin Crack Dosyaları Acıklayıcı Bir Bilgi Verirmisiniz..?
  10. USB Disk Security v5.3.0.12 Crak Yada Serial Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz..?
  11. Ozaman Sana Tesekkürler Böyle Bir Paylaşımda Bulundugun İcin İşime Cok Yarıcakk.. Benim Win7 nin Tüm Güncellemeri Kapalıydı Şimdi Gönül Rahatlıyla Acabilirim..
  12. Windows 7 Ultimate sisteminde de calısıyor mu ?
  13. Arkadaşlar Win 7 Hakkında Benimde Bir Sorum Olacak..!! Sorum İse Sudur Arkadaşlar İnternet Explorer da sayfalarda dolasırkene sesler geliyor dın dın diye.. diyelim ki her hangi bir pencereye girmek isteyim dın diye ses geliyor bu sesi nasıl kapata biliriz yada bu sesi xp deki sayfa desikliklerinde cıkan ses gibi nasıl yapa biliriz..?
  14. Bugun Yazaman Cünki Evde Değilim Ancak Size Bunu Yarın İlete Bilirim.. Suan Arkadaştayım Aklıma Gelmişken Bir Yazim Dedim Neden Hata Veriyor Diye..
×
×
  • Create New...