Jump to content

ycoban07

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ycoban07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Baba_ biliyorum yine de lazım. alt alta paragraph esneleri eklemem gerekiyor. scroolbar kodları lazım.
  2. Arkadaşlar forumda scroolbar ile ilgili örnekleri inceledim. İmage ve labelin kaydırma çubuğuna eklendiğini öğrendim. Ancak paragraphy nesnesini ekleyemedim. onshow ve nesneye nasıl kod yazabilirim.?
  3. [quote]Application.SetRedraw(false) tblScreen = System.GetDisplayInfo() TopX = 0 - ((tblScreen.Width - 790) / 2) TopY = 0 - ((tblScreen.Height - 545) / 2) Image.SetPos("imgKioskBG", TopX, TopY) Image.SetSize("imgKioskBG", tblScreen.Width, tblScreen.Height) Page.SetObjectZOrder("imgKioskBG", ZORDER_BACK, "") Image.SetEnabled("imgKioskBG", false) Application.SetRedraw(true)[/quote] dragon3781, sayfalar arası geçişte önce 1-2 saniye sonra resim ekranı kaplıyor. Bu normal mi?
  4. [quote]Kintaronun AM8 Mega Packinde vardı ama kendisi de görmemiş heralde dimi Kintaro Buyur DLL Dosyası: http://www.mediafire.com/?qtysnb5cm8c6qux [/quote] üstat sorun çözüldü. Kiosk-İmage farkıyla projelere devam.
  5. Google da çok aradım. DLL dosyasını yapan yok.İndirgose nin sitesinde bir iki örnek var o da bizi üye yapmıyor. Apz yi indiremedim. [quote]http://www.indigorose.com/forums/threads/30935-DLL-Image-Kiosk[/quote]
  6. Üstat o dll dosyası mevcut değil. Nasıl elde edilir?
  7. Evet Kintaro'nun dediği gibi. Bunu hiç yapıp deneyen var mı? Varsa apz'sini yapıp paylaşsak örneğine daha hiç rastlamadım.
  8. Arkadaşlar kiosk-image uygulaması ile arkaplan windowsa tam ekran yapılabiliyormuş. Aşağıdaki kodu sayfanın on show bölümüne yazdım. Gerekli düzenlemeyi yaptım. Ama çalışmadı hata nerede? [quote]-- make sure the window is 'Always On Top' Window.SetOrder(Application.GetWndHandle(), HWND_TOPMOST) -- set path to the dll and background image local sDLLPATH="AutoPlay\\Docs\\FakeKiosk.dll" local sLOGO="AutoPlay\\Images\\630A03104.jpg" -- load the dll into the applications memory hDLL = DLL.CallFunction("kernel32.dll", "LoadLibraryA", "\""..sDLLPATH.."\"", DLL_RETURN_TYPE_LONG, DLL_CALL_STDCALL); if (hDLL ~= 0) then -- call the dll to create the kiosk DLL.CallFunction(sDLLPATH, "FakeKiosk","\""..sLOGO.."\"", DLL_RETURN_TYPE_LONG, DLL_CALL_STDCALL); end[/quote]
  9. kodu yanlış yazmışım. file open (...) olacaktı.
  10. Projeni arka planını bu şekilde ayarlamanın bir imkanı var mı?
  11. Aşağıdaki kodla herşeyi açtırırsın. e_Selection = ListBox.GetSelected("ListBox1"); if e_Selection[1] == 1 then page.jump (word belgesinin yolunu göster) elseif e_Selection[1] == 2 then page.jump (word belgesinin yolunu göster) end
  12. http://www.mediafire.com/?buaomdymj36vq8a linklere tıklayınca alt alta yeni linkler ekleniyor. Saatlerce uğraştım. Örneklerden de çözemedim. Yardımcı olacaklara teşekkürler.
  13. Her linke ayrı sayfa açtırmak istiyorum. Ancak getItem selected kodundan yapamadım. Kodu yazınca bütün linkler aynı sayfayı açıyor.
  14. onu yazınca bütün linkler de açılıyor
  15. Listboxex te sayfa hangi kodla açtırılır?
×
×
  • Create New...