Jump to content

jrvai

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jrvai

  1. Aynı sorun bendede vardı. Yapman gereken tek şey eğer işlemci için fan alamam diyorsan 2 tane 8cm lik fan al bunları direk içeri soğuk verecek şekilde yerleştir pc nin arka kısmında bulunan fan genelde dışarı üfler ayriyetten pus da aynı işlemi görür sıcak havayı dışarı atar senin pc ye desteğin bu 2x 8cm lik fanları eklemen olacaktır. Birde işlemci ve ekran kartının termallerini güncellersen sorunun ortadan kalkacaktır. Bendede Amd Phenom 9650 quad core var sıcaklık değerleri coşuyodu. Şu an serbest moddayken 36 derece işlemci 32 derece ekran kartı. Yüklendiğimde maksimum 48 derece işlemci 45 derece de ekran kartında oluyo anlıcan hava sirkilasyonu işine baya yarar. 2x 8cm lik fanın maliyeti 12 tl yi geçmez ama dersenki 12 cm lik fan slotum var onlarında 2x i 18 tl civarı olur. 12 lik fanlar daha sağlam sirkilasyon yapar. Hnagisini seçmek sana kalmış. Birde işlemcinin en büyük düşmanı tozdur. Soğutucu kanallarında toz dolduysa buda hem performansı düşürür hemde ısınma problemi yaratır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Saygılar.
  2. Bazı durumlarda bu tür siteler bile hataya düşebiliyor yaklaşık 2 3 yıl önce bu önerdiğin siteyi denemek amacı ile kullandım 1 saat öncesinde güncel driverını indirip kurduğum bileşenin bile bu sürüm eskidir mesajını verdiğini gördüm. Program isterseniz upload edebileceğim bir program var. Ama sizi ne kadar memnun eder onu bilemem.
  3. Şu an tam sürüm internet üzerinde mevcut. Yalnız tam sürüm piyasa çıkmadığı için kurulum yapılamıyor. Oyunun Launcher'i internete bağlanarak kurulumu yapıyor. Ama dediğim gibi tam sürüm piyasaya sunulmadığı için download etsende kuramıyorsun konuyu takibe alıyorum. Kurulum başladığı gün teklink torrent olarak paylaşım yaparım.
×
×
  • Create New...