Jump to content

dooodlez

Üye
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dooodlez

  1. ya ben aktivasyon yaptığına inanmıyor değilimki, aktivasyon yapıyordur, benim sitemim, linki verirken bile reklam sitesi üzerinden vermeniz.

     

    http://bc.vc/18205/http://7pmtech.com/topic/2445-7pm-tech-w8-aio-tool-1101/

     

    bak linkin başındaki http://bc.vc/18205 kısmı var, benim bahsettiğim burası. bu link olmadan, direk konu linkini veremezmisin. işte böyle :

     

    http://7pmtech.com/topic/2445-7pm-tech-w8-aio-tool-1101/

     

    tıklayınca bak reklam sitesi üzerinden konuya gitmiyor, direk ilgili sayfa açılıyor. bırakın şu reklam sitesi üzerinden link vermeyi artık ya. biraz profesyonel olun.

    şu ana kadar reklam sitesi hiç kullanmadım şu andan sonrada kullanmayacağım. O konuyu bulduğumda kullandıktan ve teyid ettikten sonra adres barından kopyaladım ve buraya yapıştırdım. herhangi bir link vs eklemedim ben.

     

    Ayrıca verdiğim linkteki konuya bakarsanız orda yazıyor rar şifresi ama sanırım 7pmtech.com buydu şifre.

     

    edit: verdiğim linki şimdi tekrar denedim ve bende reklam sitesi vs. hiç birşey gelmeden açıldı. sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. dns kullanıyorsanız dnz reklam ekleye bilir yada dns changer malware i vardı o bulaşmış olabilir. http://www.dcwg.org/ (linkte gene reklam yok direkt ctrlc+v) buraya girip bir bakın. 

  2. bırakın ya şu işleri. bir link veriyorsunuz, onu da tutup reklam sitesi üzerinden veriyorsunuz. ya kardeşim bir linki bile reklam sitesi üzerinden vermek neyin nesi, boyunmu uzadı, milleti reklam sitesi üzerinden yönlendirerek alacağınız para ne kadarki ya. adam gibi link paylaşın kardeşim bu ne ya hep reklam sitesi hep reklam sitesi üzerinden.

    öncelikle linkler benim değil. çıkartılan activatörün resmi sitesi orası. 2. denemeden etmeden konuşma. Buyur indir yap. inanmıyorsan ss atayım? Dün gece tam 2 de aktive ettim kendi x64 win8promu.

  3. Bak orda standart cmos setup var 

     

    ECS_A770M-A_biosmadv.JPG

     

    Burda hdd ni göremiyorsan hiç uğraşma windows 7 dvd si ile

    hdd gözküyor biosta

     

    dostum senin sorununa yakın bi sorun bendede olmuştu böyle asus m4a88t-le anakartım var hdd kafa atmaya başlayınca gittim yenisini aldım fakat bi türlü format yemedi bende hdd arızalıdır diye gittim yenisi ile degiştirdiler fakat ondada aynı sorun oldu bu sefer başka bi marka ile degişim yaptım dokunulmamış bi windows 7 ile sorunum çözüldü denemekte fayda var 

    yeni bir windows 7 indiriyorum onunla deneyeceğim.

  4. ideyi seçtikten sonra yine hard disk görünmüyorsa windows 7 kurulmuyorsa windows 7 imajınızı değiştirin..Siteden dokunulmamış bir windows 7 imajı ile kurulum yapın.Yine olmazsa aldığınız hard diskte sorun vardır anakartınızda sorun olacağını sanmıyorum..Ama sen biosta görünüyor demişsin büyük ihtimal kullandığın windows 7 bozuk..

    teşekkürler. şimdi indiriyorum bir tane windows 7

  5. Evet o seçili olanı ide yap..

    ide seçili tüm driverları indirdim sitedeki donnımla uyumlu olmayan sürücüleri gizledeki tiki kaldırdım fakat olmuyor genede. hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı. yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olduktan sonra tamam'ı tıklatın. diye hata veriyor hala.

  6. mesela award bios larda şu şekil yapabiliriz.
    Integrated Peripherals`a girip 

     



    2i7qple.jpg
     

     

     

    Resimdeki gibi sata ahcı mode yi ahcı olarak işaretliyoruz ıde seçeneği varsa ahcı yı değilde ıde seçeneğini seçiyoruz

     

     



    99hnvm.jpg
     

     

     

    15n2lbo.jpg
    30rvdrd.jpg

     


    nc17p.jpg


    Çoğu bios ta standarttır ya sata supported kısmını disable yapıcaksınız ya sata - ide seçeneğini ide ye çevireceksiniz bu yöntem genelde notebooklarda bu sorunu çözen arkadaşların çok işine yarıyor çünki raid driveri yüklemek için floopy sürücüsü takma ihtimalleri düşük.

     

     

     

     

     

    YARDIMCI OLABILMISIMDIR İNSALLAH (XP VE 7,8 DE HEPSINDE GECERİ)

     

     

    15qz042.jpg

    sanırım böyle seçip deneyeceğim değil mi? Native IDE,RAID ve AHCI modu var. başka ayar değiştirmem gerekiyor mu?


  7.  

    Kullandığın sistem içerisindeki boot wim dosyası bozuk olabilir boot.wim dosyasını kopyaladığın kaynaktan yeniden usb belleğe kopyalayarak dene

    nereden bulabilirim bu boot wim i? iso dosyasının içinde nerede acaba? windows 7 de

  8. Öncelikle BIOS üzerinden Sata'yı AHCI olarak ayarla ve aşağıdaki linkten PreInstall AHCI sürücüsünü indir, Sonra kurulum ekranındaki disk seçimi ekranında sürücü yükle diyerek indirdiğin doslayarın konumunu göster, sorun düzelecektir.

     

    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-990xa-ud3rev_10/download/

     

    Haydi kolay gele !

    sorun şu ki disk seçimi ekranı gelmiyor en fazla bu kadar ileri gidiyor. burdan flash diskle denedim sürücüleri göstermeyi ama olmadı hata veriyor gene.wtt3lu.jpg

  9. Bugün topladığım bilgisayarıma windows 7 yüklemeye çalışıyorum saatlerdir. fakat bir türlü hdd mi görmüyor sistem. BİOS ta hdd takılı gözüküyor güzel bir şekilde fakat gel gelelim windows 7 yükleme ekranında sadece yükleme yaptığım flash diski görüyor. kafayı yiyeceğim. ne yapmam lazım ya da nasıl çözerim? anakartım 990xa-ud3 hdd ise WD Blue 500 GB işlemcim fx-6300 daha ne gerekirse söyleyin yazayım
     
  10. 1 uıl uluslararası garanti oluyor diye biliyorum elektronik eşyalarda. Laptopı ne için kullanacaksınız oyun mu yoksa sadece film, internet vs için mi? Oyun içinse Ekran kartı en iyi olanı alın. zaten ram HDD işlemci değişiyor. Bir tek ekran kartı sabit -bazı laptoplar dışında(monster markalar gibi)- o yüzden ona göre seçim yapın oyun için alacaksanız.
    Edit: Garantiye değişim dahil değil.
  11. hayır herhangi bir sorun olmaz repacki indirdiğinde BLACKBOX da reloaded gibi bir grup crack yapmasada crackli oyunları repacklıyor(yukarda bahsetmiştim ne oldugundan) BLACKBOX ın isoları da reloaded ya da skidrowun ki kadar sağlamdır. skidrow ya da reloaded ın iso sundan tek farkı eğer oyunu bozmuyorsa multiplayerla ilgili bölümler(haritalar, exeler vs.) bildiğim kadarıyla tek farkı bu. crack olarak hangi scene grubu yayınladıysa onun crackini kullanıyorlar. rip sıkıştırılmış demektir. video müzik kalitesi gibi şeyler düşüyor.
  12. [quote name='XCLUSiVE' date='02 April 2012 - 20:24 ' timestamp='1333387476' post='1179858']
    Sorunla ilgili daha ayrýntýlý bilgi verirseniz, sevinirim.
    [/quote]

    9Dragons isimli bir oyun oynuyorum. Formattan önce herhangi bir sorun yoktu. Oyun güzelce açýlýyordu. Format attým driverlarý yükledim. Oyunu tekrar indirdim. Kurdum herhangi bir hata almadan. Oyunu launcherýndan update ettim. Sonra oyunu baþlattým. Baþlattýktan sonra herhangi bir hareket olmuyor. Hata da gelmiyor. Oyunun yukleme dosyalarý bozulmuþtur diye tekrar indirdim hatta. Gene ayný sorunla karþýlaþtým. Eðer indirme imkaný olan varsa bir indirip deneyebilr mi sizde de ayný sorun olacak mý? Eðer öyleyse tekrar format atacaðým. Oyunun adý baþta bahsettiðim gibi 9Dragons.
  13. XcLUSiVE7 de (x64) çalışan oyunum bunda çalışmıyor anlayabilmiş değilim. Bununla ilgili herhangi bir servis vs. felan kapatmış olabilir misin? (Fazla bilgim yok bu konuda. Hala neden böyle olduğunu anlayabilmiş değilim. Oyunu 1-2 defa tekrar indirip kurdum sonuç aynı.)
×
×
  • Create New...