Jump to content

Hcemaras

Üye
  • Posts

    294
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hcemaras

  1. Öncelikle emeğinize sağlık, bir kaç sorunum var yardımcı olabilir misiniz.

    Koyu tema kullanmayı seviyorum. Format biter bitmez koyu temayı etkinleştirdim. Lakin şöyle bir sıkıntı ortaya çıktı nasıl giderebilirim.
    Hem klasörlerin iç kısmı beyaz kalıyor hem de görev çubuğu seçtiğim tema rengine bürünmüyor. (seçenek aktif)
    - Beyazlık sorunu giderildi: Explorer.exe yeniden başlatıldı.
     

    Normalde sağ taraftaki sayıları numlock açık olduğunda alt özelliklerini kullanmak için shift e basarak tıklıyordum. Mesela shift + 7, home oluyordu. Bu özelliği açma şansım var mı 

    Ekran Alıntısı.PNG

  2. Alıntı

    AutoCAD 2018 Minimum Sistem Gereksinimleri
    İşlemci: Intel i3 ve üzeri – AMD Athlon X4 860K ve üzeri
    RAM: 8 GB ve üzeri
    İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
    Ekran Kartı: 2 GB ve üzeri
    Boş Disk Alanı: 10 GB

    Bu durumda senin dikkat etmen gerekenler belli 8gb ram filtresi yaptığında en düşük laptop 2 bin ediyor. https://www.hepsiburada.com/laptop-notebook-dizustu-bilgisayarlar-c-98?filtreler=VariantList.Ram%E2%82%AC20%E2%82%AC28Sistem%E2%82%AC20Belle%E2%82%ACC4%E2%82%AC9Fi%E2%82%AC29:8%E2%82%AC20GB&siralama=artanfiyat

    Masaüstü kasası şunu önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/turbox-intel-core-i5m-8gb-ram-320gb-hdd-masaustu-bilgisayar-p-HBV0000099T99?magaza=atombili%C5%9Fim

  3. Hangi asmada alıyorsun bu hatayı GNQC_Download.exe hatasını ilk kez duyuyorum windowsta

    Telefonuma rom atmak için kullandığım bir program. Daha önce kullandım fakat format attıktan sonra böyle bir hata verdi araştırdım net framework la ilgili diyorlar fakat zaten yüklü.

  4. Ben bayağı inceledim fakat çok kapsamlı olmuş bu yüzden ben anlayamadım diyebilirim. Ben Elimde bulunan Win64.iso ve Win86.iso dosyalarını menüye kur olarak eklemek istiyorum.
    Win64.iso ve Win86.iso yu hdd ye attıktan sonra menüye nasıl entegre edeceğim (yolu nasıl göstereceğim) ve direk "iso" dosyasını atarak yapaz mıyız?
    Win Setup From USB Programıyla bunu yapabiliyorum fakat hdd ye format atıyor ve bölümler birleşiyor. Bu yüzden sizin programınızı denemek istedim fakt başaramadım yardımcı olur musuz?

    (Amaç HDD yi ikiye ayırıp, bir bölümü multiboot için kullanmak.)( Neden ikiye ayırmak UEFI için fat32 gerekli bütün diski fat32 yapmamalıyım.)

  5. paylaşım güzel de
    tek link ya da torrent imkanı olan var mı arkadaşlar
    böyle bir imkan olursa çok güzel olacak
    şimdiden tşk. ederim...

    Tek link ve özellikle torrent genelde olmuyor çünkü bu linklerden indirilmesi sonucu elde edilen para TNCTR ye aktarılıyor. Lütfen bu linkleri kullanmaya çalışın. Bir link bir adresten diğer linki diğer adresten indirebilirsiniz. Linkler Uyumludur.

  6. Yazıcı Yükledim Fakat Yazıcı, Aygıt ve Yazıcılar bölümünde gözükmesine rağmen herhangi bir metin işlemcisi ile yazdır dediğimde yüklü yazıcı yok uyarısı alıyorum. Sorunu Nasıl Çözebilirim Bilen Varsa Yardımcı Olabilir mi?

  7. arkadaşlar yeri gelmişken sorayım dedim. Benim nüfus cüzdanım en son 2003 yılında çıkarmıştık. Haliyle cüzdan biraz eskidi ve resim 10 sene öncesine ait. Sizce bu nüfus cüzdanını değiştirmeli miyim? Değiştirmem gerekirse ne kadar ücret ödemem gerekecek? Acaba yine 70 tl falan isterler mi? Sonuçta nüfus cüzdanımı kaybetmedim. Yenilettirmeye ne kadar alıyorlar? Teşekkürler... :)

     

    yok 3.5 tl ile 7 tl arası diye biliyorum 1/10 katı yani kayıp etmenin :)

  8. Bu yöntemle Windows 8 i modifiye etmeye çalıştım. sysprepi çalıştırıp bütün programları kurdum. Sonra genelleştirip başka bir sisteme girip Gimagex i çalıştırdığımda Windows 8 ile ilgili hiç bir şey göremedim. Yani Windows 8 install.wim'i oluşturamadım. install.wim'i nasıl oluşturabilirim bu yöntemle. Teşekkürler

     

    Ben de yakında deneyeceğim ve yapılabiliyor mu öğrenmek isterim fakat ben yapmaya çalıştığımda sysprep den sonra diğer işletim sistemini seçmeye başlamadan bilgisayar sorun veriyor ve onarım istiyor. sadece cd ile winpe açabiliyorum.

  9. Sysprep yöntemiyle yüklediğin şeyler eğer kullanıcı adına göre yükleniyorsa sadece admin de kalır yani biz yüklerken adımızı Hcem yazdık diyelim o kullanıcıya da yüklenmez. Mesela Masaüstü Admin. in masaüstüne yüklenmiştir ve ben Hcem i açtığımda onun masaüstüne simgeler gelmez bu yüzden addonlara ihtiyacın var kurulumdan sonra gerekenleri addon olarak kurabilirsin. (Dediğim Gibi Bazı Programları. ve Masaüstü Kısayollarını.).
  10. Translate lerden kesin çeviren göremedim sebebi kelimelerin bir den fazla anlam içermesi. Bence Translate kullanırken çeviriyi oku sana uygun geleni oraya yaz :D Hem Ödevi Senin Yaptığın anlaşılır Hem DAha Yüksek Not alırsın bundan dolayı

  11. [quote name='Kral__' date='26 April 2012 - 09:34 ' timestamp='1335432852' post='1192531']
    drapdrop konusunda yardımcı olabilirim pm atman yeter ;)
    video oynatıcı isteyen arkadaşlar kodlamalara başladım...
    [spoiler][img]http://d1204.hizliresim.com/w/u/4xbul.png[/img][/spoiler]
    [/quote]

    Hala Bitiremediniz mi?

  12. [quote name='de_palmaoo' date='09 May 2012 - 07:57 ' timestamp='1336550228' post='1198604']
    ünlü olup parladı

    S.İ.S.
    [/quote]

    Selim'in İnsanları Sigaracı.

    K.H.R.T
  13. [quote name='beyazkurt2' date='03 May 2012 - 08:07 ' timestamp='1336032425' post='1195785']
    Sergen Hep Yalvarıyor

    M.T.Z
    [/quote]

    Metin Terliği Zıplatırmısın

    A.R.B
×
×
  • Create New...