Jump to content

dexintr

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dexintr

  1. sk8er_boi, 7 saat önce yazdı:

    Bunun için birden fazla yol var.

    1. Tek bir sunucu kurup, her kullanıcı için ayrı bir kullanıcı oluşturabilirsiniz. En mantıklı yol budur bence.

    2. Birden fazla sql sunucusunu çalıştırmak. MsSql sunucusunun default portu 1443'tür. Fakat ayrı ayrı kurulumlar yapıp, her birine farklı portlar tanımayabilirsiniz. Her kullanıcıya da bu port üzerinden bağlanmasını söyleyebilirsiniz.

     

    teşekkür ederim. saygılarımı sunarım.

  2. sk8er_boi, 5 saat önce yazdı:

    Bu saydıklarının hepsi kendi başına birer programdır. Farklı porttan çalışacak şekilde ayarlanabilirler. Buradaki sıkıntı performans sıkıntısı olacaktır. Aynı disk üzerinde birden çok veritabanı bulunması performansı oldukça düşürür.

    teşekkür ederim cevap için. soruyu tam olarak ben soramadım. biraz daha açıklamam gerekirse. örnek sql server kurulu olsun ve bu sunucunun ip adresi var. bu sql server sunucusundan farklı projeler için hizmet verilebilir mi?. a kişisi oyun uygulaması, b kişisi sipariş uygulaması, c kişisi mesajlaşma uygulaması geliştirebilir mi? tek ip üzerinden farklı uygulamlara nasıl hizmet verebilir?

  3. Arkadaşlar merhabalar,

    Herhangi bir database (mssql, mysql, oracle v.b)  ip adresi üzerinde birden fazla database barındırılıbilir mi?  Yani bir ip adresinde birden fazla kişiye(web, mobil, paket program) database hizmeti verilebilir mi? Umarım sorumu anlatabilmişimdir. Kolay gelsin

  4. [url="http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/quick-tip-create-shutdown-restart-lock-icons-in-windows-vista/"]http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/quick-tip-create-shutdown-restart-lock-icons-in-windows-vista/[/url]
    [indent=1]
    [color=#333333][font=Verdana][size=4]Shutdown.exe -r -t 00[/size][/font][/color][/indent]
×
×
  • Create New...