Jump to content

rafetbat

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About rafetbat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rafetbat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bİzbize tarifesi pahalı bir tarıfedır.Turkcell ve Sabıt hatları aramak amaclı kullanılır.Ve dakıda 4 kontör düşer.Diğer operatorlerı yutdısını aramak daha pahalıdır.
  2. 94 TL???? Şimdi bunu aydınlatalım.Fatura kesim tarıhınden hattınızı Tasıdıgınız gune kadar gecen sure!Bu önemlı arkadasım.Hangı tarıfede ısen yada pakette onun ucretı sana sonrakı ay yansır.Yanı sana son bır fatura daha gelır.Ve bunu hattını tasıdıgından TURKCELL de artık bır kaydın kalmadıgından adresıne yada maıl adresıne yollayamaz.Bunu sana Anlatmayan personel yanlıs yapmıstır.Burada abone eskı operatorunde fatura kontrolu yapmalıdır.
  3. Herkes fikrini yazmıs.Başından gecenlerı dıle getırmıs.Ben 12 yıllık turkcell faturalı hat kullanıcısıyım.Ve bugünedek hiç şikayet etmedim.Etmemde.Nedenmi?Nedeni şu. "Hat yani numaram ve tarifesi ne? Tarifem Kamu 1200 dakıka.Bu tarıfenın açılımı ne?Heryöne 1200 dakıka.Yanı Avea Vodofone Turkcell ve sabıt hatları arayabılırm.444 le baslayan özel numaraları ararsam ınternete gırersem yurtdısını arasam kontör transferı yaparsam bunlar 35 tl nın ustune yansıcaktır.Yanı demem okı.Tarıfenız nedır nasıl kullanılır nerelerı ararım nerelerı arayamam.Bunları bılmem lazım!!!! Tarıfeyı kapsamı dısında kullanırsanız faturanız şişer yada kontörleriniz çabucak biter.Buna dikkat etmeyen abonelerin hem faturaları hem kontörleri biter doğal olarak.Ben bir turkcell çalışanıyım.Turkcell'i savunmuyorum öncelik herzaman müşteri memnuniyetidir.Ama tarifeyide kullanmayı bilmek gerekir.Kamu tarifesinden aylık 35 TL.Msn üyeliği 7 TL.Aylık heryöne 30 SMS 3 TL.Aylık 100 MB internet aboneliği 9,38 TL.Toplamda faturam. 35+7+3+9,38=54,38 TL Maksimum gelen 55 TL. Hesap budur.Kimse kimseyi kazıklamaz.Bu TURKCELL de AVEA da WODOFONE de aynıdır.Tarifenızı ıyı bılın arkadaslar.... Saygılarımla...
×
×
  • Create New...