Jump to content

_MsT_

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

_MsT_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. çok da profesyonel olarak değil ama yaklaşık 2 senedir düzenli aralıklarla [b]TENİS[/b]
  2. Herkese merhabalar, İnternette dolaşırken Acer 7720g modelinde bios recovery çalıştığından bahsedildiğini gördüm. Ama bu bence evrensel bir çözümdür, sonuçta ben Insyde H2O yazan bir masaüstü anakartı görmedim Ben bu işlemi adım adım anlatmak istiyorum. 1- Sağlam çalışan bir bilgisayar bulun ve orjinal biosunuzu firmanın sitesinden indirin. 2- Andy's Tool yardımıyla açılışta biosunuzun okuyacağı dosya adını belirleyin. (Örnek: Acer 7720g için ICL50.fd) Burada dikkat edilecek nokta sondaki .fd uzantısıdır. Insyde Bioslarda biosların uzantısı fd olarak adlandırılır. 3- Dosyayı Flash Disk, Taşınabilir Disket Sürücü, Cd ve DVD'ye kopyalayın. 4- Bataryayı çıkartın, bütün USB leri boşaltın ve güç kablosunu çekin. 5- Dosyamızı attığımız medyayı bilgisayara bağlayın. 6- <Fn> + <Esc> tuşlarına basılı tutarken güç kablosunu takın ve 3-5 sn bekledikten sonra güç düğmesine basın ve 1-2 saniye bekleyip tuşları bırakın. (Eğer <Fn>+<Esc> çalışmaz ise <Windows Key>+<B> kombinasyonunu deneyin) 7- 2-3 Dakika içinde bilgisayara kendiliğinden kapanacaktır. 8- Medyamızı çıkartıp bataryayı takın ve bilgisayarı açın. 9- TADA eğer herşey doğru gitmişse işlem tamamlanmış olacaktır. En yakın zamanda Quanta TW8'de deneyip burada paylaşacağım. Not: "My Digital Life" isimli siteden "levonisyas" kullanıcısının yazmış olduğu konunun türkçe'ye çeviridir.
  3. zor bir olay değil aslında idare edecek kadar php kodlamasını biliyorsan bu iş tamamdır. alttaki değerleri forman okutman ve iletmen gerekiyor. yada başka bi yöntemlede yapabilirsin. songa gelen değerleri explode edip parçalara ayırman gerekiyor. kod : Kullanıcı adı (String) sifre : şifre (String) operator: Operatör Bilgisi (String) numara : Siparişin gönderileceği telefon numarası (integer) kontor : Kontör miktarı (integer) kref : Sitenizdeki referans numarası (integer) * (yeni) eid : Program id (integer) (zorunlu değil göndermiyebilirsiniz.) * (yeni) bilgi : boş değer göndermeniz yeterli (Kntr 4.0 için) kısa incelemeye göre kod,şifre,kred,eid,bilgi alanları standart bilgiler içeriyor. sana tavsiyem onları sabit yap kodun içine göm veya sql'e bağla. operatör, numara ve kontör ise muhakkak seçilmesi gereken değerler. _OK [15] gibi bir değer geri döndü buda sana referans numarası olacaktır. yani bu gelen cevaptan bulman gereken iki köşeli parantez arasıdır. ve _OK değeridir. Kontrol etme işlemini ise ikinci alandan yapacaksın. bunun içinde bir adet form oluşturman yeterli referans numaralarının verilebileceği. ama veri tabanında tutarsan direk link şeklindede yapılabilir. kod : Kullanıcı adı sifre : sifre ref : Referans numarası yine aynı şekilde kod ve şifre standar olarak, ref numarası değişkendir. gelen cevap gördüğüm kadarıyla 2 adet birincisi _OK [1] {} diğeri _OK [2] {Yüklenmeme sebebi} burada da arayacağın ilk köşeli parantez sonra onun durumuna göre güzel parantez içindekidir. şimdiden kolay gelsin
  4. teamviewer'ın uzak bağlantılar için ideal olmasının nedeni port yönlendirmesi gerektirmemesi. ama radmin iç ağı yönetmek için ideal bir program. bir bilgisayardan 50-60 bilgisayarı yönetmek çok kolaylaşıyor.
  5. Radmin Nedir? Radmin, ödül kazanmış bir güvenli uzak kontrol yazılımı olup, uzaktaki bir bilgisayardayken, sanki o bilgisayarın önünde oturuyormuşcasına çalışmanızı sağlar. Bu program, mükemmel bir uzaktan erişim çözümüdür. Aynı bilgisayara çeşitli yerlerden ulaşabilir; gelişmiş dosya transferi, uzaktan kapatma, Telnet, OS-bütünleşik NT korumalı sistem desteği ve diğer özellikleri kullanabilirsiniz. Radmin, hız, güvenilirlik ve güvenlikte tüm diğer uzaktan kontrollerden daha üstün performansa sahiptir. İndirme Linkleri Desteklenen sistemler: Windows 7/Vista/XP/2008/2003/2000 (32-bit, 64-bit) http://rapidshare.com/files/418840409/Radmin_v3.4.rar http://hotfile.com/dl/69072553/6580ef5/Radmin_v3.4.rar.html http://www.megaupload.com/?d=2AJ20JCK http://depositfiles.com/en/files/x7y8mxi9g http://www.zshare.net/download/803644003b90126c/ http://uploading.com/files/7b3mfb65/Radmin%2Bv3.4.rar/
  6. büyük bir ihtimalle programın eski bir versiyonunu kullanıyorsun. laptop'un casper TW8 değilmi? birde bu sürümünü kullan. http://www.bios.net.cn/down/BIOSSX/QTBIOSsxgj/404.html şu an evde olmadığım için sana ingilizce sürümünü gönderemiyorum.
×
×
  • Create New...