Jump to content

deeppit

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by deeppit

  1. teşekkürler manuel temizlik daha iyidir tabiki. bunun için benim kullandığım 2 tane çok güzel program var. 1.si CCleaner - 2.si ise Wise Care 365 bunlarda sistemi çok güzel optimize edip hızlandırıyorlar ve sistem bozulmuyor.
  2. ilk başlarda windows 7 yi çok yadırgamıştım xp den vazgeçmiyordum ama windows 7 yi yükleyip kullanmaya başlayınca tüm önyargılarım düştü. şimdi xp yi hiçbir zaman kullanmam çok zayıf bir sistem. windows 8'i görünüm olarak çok beğendim fakat daha yüklemek için erken beklemek gerek.
  3.       kendi paylaşımı değil ki internetten bulup buraya yapıştırmış kendisi w8 yüklememiştir bile kimbilir ... :a:
  4. Arkadaşlar aklıma şöyle bir soru takıldı. Biz genelde daima en yüksek sürümleri severiz. Xp Professional 'da olduğu gibi Windows 7'de de çoğumuz Ultimate yükledik.   Benim sorum hızla alakalı: Arkadaşlar Windows 7 Home Basic sürümü en düşük sürüm ve en az içeriğe sahip. Peki bu sürüm Ultimate'den daha hızlı mıdır? Bunu yüklesem ne gibi özellikleri unutmak zorunda kalırım?
  5. hocam güzel konuyu taşımışsınızda burda kimse bakmıyorki ben boş yere açtım konuyu o zmn
  6. Arkadaşlar selamlar. Bana başlıkta olduğu gibi, tamamen oyun oynama amaçlı bir modifiyeli windows 7 lazım. Ve dili orjinal türkçe olmalı. Yabancıların modifiyeli windows 7'si olmamalı. Pc'de oyundan başka birşey yapmıyorum. Yazıcı tarayıcı vs hiçbirşey yok. Mümkün olduğu kadar gereksiz servisleri silinmiş ve hız optimizasyonu yapılmış. Stabil çalışan bir Windows 7. Böyle bir modifiyeli Windows 7 var mıdır?
×
×
  • Create New...