Jump to content

SpamRaw

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About SpamRaw

Recent Profile Visitors

151 profile views

SpamRaw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dostum mesajımı tam okumadın galiba =) bütün isoyu alınca çalıştı yazdım dediğin doğru fakat üstad sorunlar çıkartabileceğini söylemiş önceki başlıklarda o yüzden bu şekilde bir soru sordum.
  2. İlk verdiğiniz kodlardaki hataları farketip düzeltmiştim...Yine olmadı...Fakat bütünüyle isoya alınca çalıştı.Zaten Cd boyutuna düşürmem gerektiği için projeden çıkarttım..
  3. Mahalesef çalışmadı kodlarla biraz oynayarak farklı şekillerde denedim ama çalışmıyor önceki verdiğiniz ıso çalıştırma kodlarıyla hırenin tüm ısosu çalışıyor fakat son söylediğiniz yöntem çalıştırmadı..
  4. Kod oalrak verebilirmisin ayrıca diğer dosyalar menü seçenek dosyaları bursa sadece boot dosyaları var sadece boot olmasını sağlar diye biliyorum..
  5. Öncelikle herşey için çok sağol müthiş bir paylaşım ve anlatımda bulunmuşsun fakat bir sorunla karşılaştım bir türlü çözemedim bu yüzden size danışmam gereken bir konu var. Tnctr Hirenboot cd 9.6 yı boot ortamda bir türlü açılmamakta verdiğiniz kodlardaki dosyalar ise içerisinde mevcut değil..Butona ne tür bir kod eklemem gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.. Iso olarak çalımasında problem yaratıcağını söylemişsiniz yada onu haletmenin bir yolu yokmu? Bilgiler için şimdiden sağolun.
×
×
  • Create New...