Jump to content

Mycrosoft

Üye
  • Posts

    784
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Mycrosoft

  1. Dosya maalesef STOP DJVU'nun en son sürümü ile şifrelenmiş, online ID kullanılmış. Şimdilik bunu çözmek için bir yöntem yok. Geçmiş olsun.

    İleride çözümü bulunması ihtimaline karşı şu şekilde yapabilirsiniz:

    - Tüm diskin komple imajını alın. İleride çözümü bulunduğu durumda bu imaj üzerinden dosyalarınızı kurtarırsınız.
    - İnternet bağlantınızı tamamen keserek bilgisayarınıza format atın.
    - Mutlaka bir antivirüs kullanın. Ancak bu da yetmez; internette sadece güvenli web sitelerinden download yapmaya çalışın.

    Bir de ek olarak; küçük boyutlu dosyalar değil de 1 GB üzeri dosyalarda sadece dosya uzantısını değiştirerek açmayı deneyebilir misiniz?

    • Like 1
  2. ByChilavert, 16 saat önce yazdı:

    Merhaba 

    İnternette sisizn yapmış olduğunuz uygulamaya benzer bir uygulama ile karşılaştım. Bu uygulamaya nasıl program ekleyip sileceğimi bir türlü çözemedim. Sizin yapmış olduğunuz uygulama tarzı bir program geliştirmek istesem nasıl bir yol izlemem lazım "winget" ile program kurdurma özelliği hakkında fazla bilgiye sahip değilim.

    https://dosya.co/zdbazyj76p09/prg.bat.html

    Screenshot_1.png

    Çalışma mantığı aynı, "winget install <program_id>" şeklinde istediğiniz programı kurabiliyorsunuz. Benim yaptığım bunu bir arayüz üzerinden gerçekleştirmek. Arayüzü güncelleyip yeni programlar ekledim. Görseli güncelledim.

    • Thanks 1
  3. 2009 yılında topladığım bilgisayarımda da, daha 6 ay önce topladığım bilgisayarımda da Windows 10 kullanıyorum, bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. 6 ayda bir büyük güncellemenin gelmesi Windows için çok iyi oldu. Eskiden hatırlarsanız 3 senede bir yeni sürümler ve özellikler geliyordu. Ve public beta yoktu, yani kullanıcı geri bildirimleri az olan sistemler piyasaya çıkıyordu. Şimdi ise Microsoft sizin bilgisayarınızdan veri topluyor evet, ama bu veriyi sizin sisteminizi iyileştirmek için kullanıyor. Her şey bu kadar toz pembe mi? Tabi ki değil. Nasıl sizin kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyorsa kendi cebini doldurmak için de çalışıyor. Sizin ziyaret ettiğiniz websitelerine göre oluşan kullanıcı profilinizi diğer şirketlere satıyor.

    • Like 2
  4. Font adı söylemek zor çünkü bilgisayarlarımızdaki gibi font dosyaları kullanmak yerine cihaza gömülü olan paketlerle harfleri çıktı veriyor. Ama font sitelerinde "Monoscape" ve "Sans-Serif" kategorilerinde bu tür yazı tipleri mevcut

  5. 41 dakika önce, dj sms yazdı:

    Sanalda deneyebilirsin en azından:

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/macos-sierra-sanal-sistem-imaji.358271/

    O kadar çok türkçe kaynak var ki kurulum yapabilmek daha kolay ve anlaşılır hale geldi. Eskiden nerde bu kadar kaynak, yabancı forumlardan bakarak defalarca kurulum yaptığım sabahladığım olmuştur. Tabii ki uyumluluk da önemli ne kadar uğraşırsan uğraş uyumlu değilse donanım o iş olmaz.

    Bütün girişler USB 3.0, ondan olmuyor galiba benim... Donanım da uyumlu gibi aslında ama bilmiyorum sıkıntı nerede. Kaç farklı config dosyası vs. denedim kernel panicten başka bir şey göremiyorum :D

×
×
  • Create New...