Jump to content

Life_StyLe

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Life_StyLe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Office olarak sadece x-force'nin officesini kullanmıyorum, sebebiyse şuana kadar hiçbir sorun çıkartmamış olmasıdır.Ve şuan CD'lerimde halen onun officesi bulunmakta sebebiyse başka officelere güvenmememdir.Ve paketin tam olarak bana hitap etmesidir.Ben hayatımda outlook kullananacak bir insan değilim ve bilgisayarımdada boşuna olmasını istemem mail olaylarında o saçma program açılıyor sürekli.Bana x-forcenin paketi yetipte artıyor - word,excel,ppt,access. Bu konu altından sormak istiyorum bir sakıncası yoksa, acaba yeni office güncellemen ne zaman yayınlanacak bendeki biraz eski kaldıda Bu arada bu paketide hazırlayan arkadaşa emeği için teşekkürler her ne kadar kullanmasamda bir emek söz konusu.
  2. Projede herhangi bir virüs yoktur.Microsoftun ini apisiyle ini okutup yazdırdığım için bu işe yaramaz antivirüsler uyarı veriyordur.Gerekirse projeyi dahi paylaşabilirim. Herhangi birinin özel bilgilerini çalmak isteseydim böyle basit programlarla uğraşmazdım.
  3. Aslında bunu kendim için yapmıştım bir kaç kişinin katılımsız projelerinde gördüm ve hepsi reklamlıydı, bende hem birileri kullanırda işlerini görür diye hemde foruma katkı olsun diye paylaşayım dedim Programın aslında yaptığı tam olarak şu katılımsız programlarımızı genelde InstallTips veya Bat dosyalarıyla yapıyoruz. Kodladığım bu program sayesinde örneğin bir programı katılımsız olarak bat dosyasıyla çalıştırdınız ve kurulum tamamlandı, bat dosyasının son kısmında bu programı çağırırsanız yazdığınız içerik belirlediğiniz süre zarfında sistem tepsisinde ( saatin yanında ) bilgilendirme balonu olarak görüntülenecek. Program 2 içerikten oluşuyor.Ayar için "Son.ini" ve Son.exe. Son.ini içeriği tam olarak şöyle. [Komutlar] Başlık=Kurulum Tamamlandı Mesaj=Adobe Reader 9.2 Icon=1 Süre=5 Örneğin bat dosyası içeriğiniz böyle; Setup.exe /S ' bu program kurulduktan sonra normalde kurulum tamamlanacaktır. Son.exe ' Kurulum tamamlandıktan sonra sizin bilgilendirme balonunuz görünecek ve kurulum tamamlanmış diyerek kullanıcıyı bilgilendirecek. Caps http://www.4shared.com/file/mQVjrWE_/Son.html Not: Bu kadar ufak programa ne kadar uzun açıklama olmuş değilmi ^^
  4. XForce'nin officesindeki paketlerde birde sadece Word Excel PowerPoint Access vardı acaba sizinde böyle bir paket yapmanız mümkünmüdür? Niye diye soracak olursanız ev kullanıcılarının %90-95i outlook kullanmaz buna bende dahil , Windows Live Mail kullanmak daha avantajlı bana göre.
×
×
  • Create New...