Jump to content

rapboyali

Üye
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rapboyali

  1. slm arkadaşlar dizüstü pc min cd sürücüsü bozuk usbden windows yüklemeye çalışıyorum forumda araştırdım gereken bilgiler var ama bir türlü adımları uygulamam rağmen usb ye copy yapamadım bu konu hakkında bana online destek verebilecek arkadaşlar varsa rica ediyorum yardım etme şansınız varsa çok memnun olurum.
  2. slm arkadaşlar pes 2011 daha önce pc de donmadan ve kasma olmaksızın oynuyordum.pc ye format attıktan sonra oyunu kurdum oyunu açıyorum menüde donma vs. herhangi bir problem vermiyor ne zaman maça başlıcam pc kendini kasıyor kilitliyor. virüs taraması yaptım sıkıntı yok crack değiştirdim yine aynı sizce neden olabilir.
  3. partition find and mount programını indirin . kurduktan sonra full scan ile taratın hdd nizi orda kaybolan d bölümünü size bulucak tarama bitince sag tıklayıp mount as yapın yerel disk d geri geldi (çözüm bu)
  4. kardeşim dalga geçiyon heralde
  5. arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu?
  6. adam akıllı bir resim yükledim pardon :S
  7. rapboyali

    Hdd Hatası

    [img]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/21/3238.png[/img] arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen var mı ? sürücü harfi değiştir dediğimde bu hata çıkıyor(Biçimlendirme hariç)
  8. yeniden de başlattım denedim onları ama olmuyor :S
  9. kabloda sorun oalcağını sanmıyorum satadan dvd çalışıo usb dende başka cihazlar çalıştırabiliyorum
  10. [img]<a href="http://goo.gl/mc9cY"><img src="http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/4394.jpg"></a>[/img] slm arkadaşlar harici 250gb hdd var sorunu bilgisayara taktığımda göremiyorum Disk Yönetiminde baktığımda Disk1 bilinmeyen diyor Not:hdd yi söktüm ön usb bağlantısını çıkardım satadan taktım bu seferde başlangıçta bios gelemden hdd arama kısmında takılıyor.
  11. arkadaşalr düzelttim pc güncellemen yetti
  12. slm arkadaşlar facebookda dünden itibaren videoları açtığımdan video unavailable diye bir sorun alıyorum diğer video sitelerinde herhangi bir problemim yok yardımlarınızı bekliyorum
  13. zImErIt KARDEŞİM failfactör linklerinden 4 part silinmiş acil upload edersen sevinirim
×
×
  • Create New...