Jump to content

jandefisher

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jandefisher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='gezegen60' date='21 Kasım 2010 - 12:19 ' timestamp='1290342595' post='915042'] kar4deşim öncelikle verdigin emekler için eline saglık ben bir konuda fikrini alacagım black ops indiğrecegim ama indirmede yardımı olabilecek bir programö önerin olkurmu [/quote] jdownloader ı öneririm bende onu kulanıyorum;
  2. Medal of Honor Limited Edition eklenmiştir güle güle oynayın;)
  3. o ayarları bende net bilmiyorum arkadaşm istersen google dan arat;) ama şöle yapman daha mantıklı,turbobit e normal gir,download linkini kopyalayıp jdownloader a at,insin arkada...
  4. istek üzerine turbobit.net e alternatif letitbit.net linkleri ekledim güle güle oynayın;)
  5. sanırm turbobit.net ile alaklı bi sorun bu,yukarıda dedğim gbi son günlerde bakm çalşması var,ondan serverlar kapanıo olabilir,eğer üyelik aldıysan bde flashget te indrmeyi dene bence;)
  6. SON DÖNEMDE TURBOBİT.NET TE ALTYAPI ÇALIŞMALARI VAR GALİBA,ARA ARA SİTE KAPANMAKTA... EĞER LİNK ÇALIŞMAZSA 1 2 SAAT SORA TEKRAR DENEYİN ARKADAŞLAR DİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.
  7. şimdi bende indrmeye çalştım büyk ihtmal oyunun bulunduğu server bakımda,daha sonra tekrar deneyeceğim,eğer sorun hala devam ederse baştan yüklerim;)
  8. arkadaşlar uzantısı bilinmeyen dosyaları rar yapın;)
  9. @ fatih7998 Arkadaşım çok teşekkürler açıklama içinn... konuyu başlatan olarak linklerde hiçbir problem olmadğnı garanti ederim,indiremeyen arkadaşlar ya fatih7998 arkadşn anlattığı gbi jdownloader dan indirsin,eğer yapamıyorlarsa normal tarayıcıdan indirebilirler... Bu arada MAFİA 2 Full Sürüm linkinide ekledim,isteyen indirebilir...yeni oyunlar çıktıkça bnde burda olucam görüşmek üzere:)
×
×
  • Create New...