Jump to content

majesteleri55

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

majesteleri55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. İşlemci ve harddiske ne kadar istiyorsun? veya tek tek fiyatları nekadar?
  2. Gençler olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkürler. Ama şöyle birşey var Playstation şahsıma ait değil. Komşunun konsolu konu açarmısın dedi açtım. Fiyatı ben belirlemedim kendisi verdi ben yazdım. Yazdığım fiyata Ps4 alınacağını bende biliyorum. "Çok fiyat veriyosun abi alıcı bulman zor dediğimde; 8 tane oyun veriyorum online oyunlar için gözlükte var cevabını vermişti :SAD:DSF:SDF:.DFS"
  3. Ürünü 10 Ağustos 2013 tarihinde Belçika'dan amcamın kızı getirdi. PS3'ü aldığımızdan beri sadece birkaç defa kafa dağıtmak için oynadık. İnanın hiçbir şeyi yok bunu aldığınızda da görceksiniz. Sıfır bir şekilde kutusunda aynı aldığım gibi paket edip size teslim ediyorum. Ürünün yanında Online oyunlar için kulaklıkda içindedir. Kutu ile birlikte gönderilecektir.   Oyunlar: Call of Duty MW3, Tomb Raider(Under World), Ratchet Clank TRILOGY, Ratchet Clank (Tools of DESTUCTION),DİRT 2, Blur, Sims 3, 8. oyun süpriz :D   Benim kafamdaki fiyat: 1300 TL. Konu altına fiyat yazabilirsiniz.     Bulunduğum şehir: Samsun   Resimler : 1. resim : http://i.hizliresim.com/aqoVd4.jpg   2. resim : http://i.hizliresim.com/272D9E.jpg
  4. Arkadaşlar windows 7 kendisi otomatik driver'ı kuruyor fakat kendi kurduğunda mikrafon çalışmıyor ben internetten indirdim driver kurdum bu sefer mikrofon bi çalışıyo bi çalışmıyo realtek hd audio yöneticisi uyarı veriyor sürekli "bir jack çıkarıldı" "bir jak takıldı diye" müzik açıyorum ses bi geliyo bi gidiyor anlamadım birşey.   Anakart : Foxcoon ınt-m12 (anakart cd'sinin üzerinde bu yazıyor.) Ses sürücüsü: Realtek   Arkadaşlar sorun driver'da ise güncel bir driver linki atarmısınız
  5. Asus Nvidia Geforce Gt 420 2 Gb DDR3 128 Bit DX11.1 ekran kartı var elimde bu ekran kartı ile hangi oyunlar sorunsuz oynanır bilen varmı arkdaşlar?
  6. Monitör için mesaj attım. Kapıda ödemeli gönderirsen sevinirim.
  7. Kardeşim video'yu falan boşver monitör almayı düşünüyorum sıfıra 200 250 lira veremem şu sıralar. supreme-love@hotm. veya Samet Maniach Facebook adresim ekle veya ben ekliyim ordan konuşalım. Eğer anlaşırsak monitörü almak isterim.
  8. Kardeşim monitörün bir sıkıntısı varmı? yok ise almaya talibim sonuçta öğrenci adamız sormamız gerek para boşa gitmesin :D
  9. Ekran kartı: Asus Nvidia geforce gt 420  2Gb 128 bit Ram: 2 gb PSU: XILENCE 500 watt İşlemci: İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 2.00 GHz İşletim sistemi: Windows 7 ultimate
  10. Cd'den kurdum sitesinden güncel indirdim fakat değişen birşey olmadı. Vatan Computer'dan aldım adam en az psu 400 watt olsun dedi, benim pc'deki psu 300 watt ondan mı kaynaklanıyordur?
  11. Arkadaşlar bugün ekran kartı aldım Asus Nvdia geforce gt 420 2 gb 128 bit. Driver'ını kurdum fakat cs 1.6'da 75 fps veriyor neden olabilir? psu 300 watt değiştirmem gerekirmi psu'yu ondan mı kaynaklanıyor anlamadım?
  12. Beyler Sparkle geforce fx5500 256 mb sanırım 128 mb ile Counter Strike 1.6 da sXe açıkken kaç fps alabilirim?
  13. Beyler http://getripz.pl/ çalışıyordu artık linkleri çevirdikten sonra eror diyor. gturbobit te öyle 1turbobit te öyle hep eror veriyorlar http://turbobit.net/jxjddilsxjbi.html bu dosyayı premium olarak indirme imkanımız var mı acaba?
×
×
  • Create New...