Jump to content

manchester1

Üye
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

manchester1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Nasıl Halledebilirim Lütfen Bana Yardım Edin.
  2. Yardımınız İçin Teşekkürler. Şu An Windows 7 Atıyorum. Formattan Sonra Sonucu Hemen Yazarım.
  3.   Yok Usb Yerlerinin Çalıştığına Eminim. Çünkü Usbden Format Atıyorum. Windows Açıkken Hatalar Alıyorum. Aygıtınız Daha Hızlı Çalışabilir, Usb Aygıtı Tanınamadı vs. Sorun Kesinlikle Yazılımdan Kaynaklanıyor. Ama Hertürlü Driver Falan Yükledim Olmadı.2 Gün Önce http://www.s-link.com.tr/urunler/s-link-sl-28a-usb-dahili-3-port-usb---kart-okuyucu-mxnhs/ Bu Ürünü Aldım Taktım. Ama Yine Çalışmıyor. Niye Bilmiyorum. Bu Ürün Niye Çalışmıyor. Bu Konudada Bana Yardımcı Olurmusunuz. Yeni Aldığım Cihazıda Anakartta Burada http://u1307.hizliresim.com/1c/x/qx949.jpg Kırmızı İşaretle Gösterilen Yerlerden Birine Taktım. Ama Çalışmıyor. Lütfen Yardımcı Olun.
  4.   Driver Paketi İle Driverleri Kuruyorum. O Yüzden Güncel ve Uyumlu Olanı Kuruluyor. Ama Yinde Olmuyor :(  . Bi Ara Olmuştu. Format Attım, Sonra Hiç Olmadı.Biraz Sonra Windows 7 Kuracağım Bakalım Olacakmı. İnşallah Olur. Windows 7 Kurduktan Sonra Sonucu Yazarım.
  5. Biosu Sıfırladım. Yine Usb Aygıtı Tanımadı, Usb Aygıtı Daha Hızlı Çalışabilir Gibi Hatalar Vermeye Devam Ediyor. Sorun Heralde Driverlarda Çünkü Windows 2000 Yükledim ve Chipset Driver ıda Yüklediğimde Usbler Sorunsuz Çalıştı. Ancak Windows 2000 Çok Kötü. Bugün veya Yarın Windows 7 Kuracağım İnşallah Olur.
  6. Bu Pil Sanki Yapıştırlımış Gibi Çıkmıyor. Zorlayıp Çıkarayım mı?
  7. Usbler Çalışıyor. Çünkü Ben Usb den Format Atıyorum. Ama Bilgisayar Açıkken Ya Usb Tanımadı, Yada Bu Aygıt Daha Hızlı Çalışabilir Diyor. Ben Xp den Önce Windows 2000 Attım. Orda Chipseti Yükleyince Hiçbir Hata Vermeden Usbler Mükemmel Çalışıyor. Windows 2000 Kalsın Diyecem. Oda Çok Götü. Lazer Pili Nasıl Oluyor. Nasıl Sıfırlıyacağım Biosu. Lütfen Yardımcı Olurmusunuz.
  8. Yok Ekrana Hiç Bişey Gelmiyor. Usb Takıncada Ekrana Hiç Bir şey Gelmiyor. Başka Bilgisayarda Deneme Şansım Yok. Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.
  9. Öncelikle Yardımlarınız İçin Teşekkürler. http://www.s-link.com.tr/urunler/s-link-sl-28a-usb-dahili-3-port-usb---kart-okuyucu-mxnhs/ Bu Adresteki Ürünü Aldım, Aşağıdaki Resimde Belirttiğim Yere Taktım Ama, Flashı Taktgığımda Aldığım Cihazdaki Yanan LED Sönüyo ve Ekrana Hiç Birşey Gelmiyor. Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.   http://u1307.hizliresim.com/1c/x/qx949.jpg
  10. Apple, Sony, Asus Leptop Alacak Olsam Bu Sıraya Göre Alırım.
  11. Size Alternatif Olark Başka Bi Telefon Önereyim. Eğer Windows Phone li Bi Telefon Kullanmak İsterseniz Size Nokia Lumia 925 i Öneririm. Windows Phone İşletim Sistemi Çok Hızlı. Telefonda Hiç Bi Şekilde Kasma Olmuyor. Lumia 925 de Zaten Özellik Bakımında Piyasadaki En İyi Windows Phoneli Telefon Diyebilirim.
  12. Özel Kurulum Yapmadan Niye Direk Kurmuyorsunuz.
×
×
  • Create New...