Jump to content

xMr.SuperStaRx

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About xMr.SuperStaRx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xMr.SuperStaRx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Alt yapıyı değiştim:S 1 yıl alt yapı kaldırdı da 2 3 ayda ne oldu onu anlamak istiyorum. DNS hatası nedir neden dolayı alırım DNS hatası benden mi kaynaklanır TTNET ten mi bunlar hakkında bilgi almak istiyorum.
  2. sonradan farkettim yanlıs yere actıgımı moderatör arkadaslar ilgili yere atarlar heralde.  Emin olmak için yardım bekliyorum sizden işte. Ne yapmalıyım.
  3. 1,5 yıldır TTNET kullanıyorum 1 yıl boyunca hic kopma yaşamadım  son  2 3 aydır kopuyor ve bu sıralar günde 50 defa  kopuyor desem abartmış olmam. ADSL ışığı kopuyor ve ardından internet ışığıda sönüyor. Biraz kurcaladığımda DNS sunucusu yanıt vermiyor diyor. Farklı DNS ler girdim fayda etmedi.Teknik servis sorun alt yapıda dedi gelip kablo değiştiler 1 gün idare etti gene basladı. aradım söledim hızınız yüksek alt yapı kaldırmıyor dedi düsür dedim yarım gün idare etti gene kopmalar basladı kabloların hepsini değiştim desem yeridir bi modem ve onun kabloları kaldı sipliteri bile değiştim. her gün en az 20 dk görüşür oldum teknik servisle yardım bekliyorum. Bana sorun şu deseler yapıcam net bilgi istiyorum modem bozuk desinler yeni alayım gelip bakmıyorlar. Teşekkürler. 
×
×
  • Create New...