Jump to content

bark_41

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About bark_41

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bark_41's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Olmuyor arkadaşlar dediğiniz gibi LoaDriver.exe bi proğram gibi kurulmuyor,küçük bi ekranda "vid ve pid" başlıkları altında 4 haneli numaralar veriyor,.instal ve uninstal seçenekleri var fakat hiç bi tepki yok.Bende artık vazgeçtim. İlgilenen ve ilgilenmeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  2. [spoiler][url=http://img841.imageshack.us/i/w969.jpg/][/URL][/spoiler] Flash bellegi taktim sizin belirtmiş olduğuz gibi Alcor exe.çalıştırdığımda bu problem çıķıyor,win 8.1 kullanıyorum işletim sisteminden olabilirmi? evet'e tıklıyorum proğram restart yapıp tekrar bu hata beliriyor,hayır dediğim de proğram çalışıyor görünüyor sırası ile ilerliyorum sizin belirtiğiniz şekilde fakat iso yazma işlemi başlamıyor?
  3. Hocam bana vermiş olduğunuz linkten indirğim zip li dosya içerisinde bunlar var, https://imagizer.imageshack.us/v2/856x543q90/845/eq47.png   ilk önce yapılması gereken " ini " dosya oluşturmak fakat ben bu "ini" dosyasını hangi proğramla oluşturacağım, indirdiğim yazılımda MPParamEdit_exe f1 yok, yani hocam "ini dosyadını oluşturabilmek için hangi proğramı kullanmalıyım? :)
  4. http://dl.mydigit.net/special/up/alcor.html belirtmiş olduğunuz en alt satırdaki link bu,fakat ben burdan hagi dosyayı indireceğimi bilemedim?
  5. Hi-level marka 16 gb.usb bellek var,bende bunun 4,5 gb.lık kısmını cd.rom gibi bölmek istiyorum,chip genius ile modeline bakıyorum fakat neyi indiriceğimi çözemedim,yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım.
×
×
  • Create New...