Jump to content

tgb93

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tgb93

  1. yeni çıkan oyunları kaldırmıyor diyorsun evet diğer arkadaşlara bende katılıyorum ekran kartın desteklemiyor olabilir. ama kasıyoda dioyorsun işlmecinide kontrol et derim

    yeni çıkan oyunları kaldırmıyor diyorsun evet diğer arkadaşlara bende katılıyorum ekran kartın desteklemiyor olabilir. ama kasıyoda dioyorsun işlmecinide kontrol et derim
  2. C ve E bölümünü birleşitrmek için e deki bilgileri c ye aktarıp Bilgisayarım sağ tık-Yönet- Disk yönetimine gel Bölüm Sil- Birim sil... belki bu sorunuza karşı bir çözüm olabilir.
  3. güncelini indirdim kurdum ama sorun çözülmedi demişsin ama başka bir siteden bida indirip denesen belki sorun çzülür. çünkü bazen böle sorunlarla karşılaşıyoruz.
  4. benim pc'dede tam açarken bir anda reset atıp tektrar baştan başlıyordu...bundan nce pc çok yavaştı ram yükselttim sorun 2. ramı taktıktan sonra başladı. snradan taktığım ram'ı değiştirince sorunum çözüldü.
  5. Başlat | Çalıştır kısmına regedit yazarak Kayıt düzenleyicisine girin.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
    kısmında Upperfilters ve Lowerfilters değerlerini görüyorsanız bunları tümüyle kaldırın.
  6. bendede aynı sorun vardı. çıktı alamıyordum içine bişey sıkışmış. ama şunuda belirtiyim üzerindeki ışık yanıp sönüyorsa mürakkepde bitmiş olabilir.... yani ışık yanıp sönünce kartuş bitmiş oluyor.
×
×
  • Create New...