Jump to content

HaNZo27

Üye
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HaNZo27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. İyi Akşamlar arkadaşlar benim bir problemim var . Bilgisayarımı dün format attırdım bir bilgisayarcıdan eve geldim kablolarını felan bağladım monitörden giden kabloyu herzamnki gibi ekran kartına bağladım ama ne yaptıysam bir tülü ekran gelmedi sonra tekrar kabloyu çıkarıp ana karttaki vga çıkaşına bağladığımda ekran geldi ama ben ekran kartımı kullanmak istiyorum kullanamıyorum bir türlü ekran kartının driverlarını yüklemeye çalıştım sistem böylebir aygıtın olmadığını söyledi ama daha 1 2 güne kadar çalışan ekran kartını görmüyor neyapmam lazım aygıt yöneticisinden ekran kartımın üstünde sarı bir ünlem var ekran kartının özelliklerinde atı redeon 3200 diye birşey yazıyo neyapmalıyım ?
  2. Ne alırdım bilmiyorum ama CASPER'dan uzak dururdum :)
  3. derbiyi izliyebileciğim site varmı bildiğiniz?

  4. Selamun Aleyküm Herkese hayırlı cumalar . Bir arkdasımda pc kasası var alıcamda fiyatları ne bilmiyoruz Çocucuğun hakkı kalmasın diyorum parası neyse vermek istiyorum ama oda fiyatlarını bilmediğimiz için ikimiz açısındada problem çıkıyor :) http://i.hizliresim.com/KnqlYa.jpg [url=http://hizliresim.com/KnqlYa][/url] bu kasanın ortalama fiyatı nedir bilen biri yardım ederse seviniri ..
  5. Hıı Ben Sadece Mahkemeyle felan ailemi rahatsız etmek istemiyordum .. Bu mahkeme felan ortalama ücreti ne tutar acaba ?
  6. Selamun Aleyküm  herkese hayırlı geceler... Benim 25.11.1994 tarihinde doğumum olmuştur elimde hastane raporumda var ama şayet kimlikte 25.11.1995 yazmaktadır bunu mahkemesiz en sade halinle nasıl düzelttirebilrim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim ..
  7. Kardes ellerine sağlık indirdim de bunun rar şifresi nedir ? bilen warsa yardımcı olursa sevinirim
  8. iptal ettiğime dair mesaj geldi arkadsım
  9. Herkese iyi geceler Dün bu vodafone'nin sms paketlerinden olan her yöne mini aldım (100 sms ) bugün bitti bu aylıkmıs mesaj attım iptal ettim.her  yöne maksi vardı onu alıcam alamıyorum bugün 5'inci mesajımı yolladım olmadı cecap şu AYLIK 10000 VODAFONE İÇİ +2000 DİGER OPERETÖRLERE PAKETİ İÇİN  DAHA ÖNCE SISTEMIMIZDEN TANIMLANMASI İÇİN BEKLEYEN TALEBİNİZ BULUNMAKTADIR. DİYO NE YAPMAM LAZIM SON 10 LİRA VAR :thumbsdown: MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAK İSTEMİYORUM Bİ YARDIM EDEİN BANA ..
  10. visual studio 2010 anlayan pm atarbilirmi...

  11. Herkese iyi geceler Facebook'a Girdiğimde Sadece yazlıar var resim,güncelleme,video hiçbişey cıkmıyor neden.
  12. Abi Bu Subwoofer Den Ses Geliyomu Yoksa SAdece Bass mı Bunu Ev Nasıl kurulur Bi Ö.M Atan Size Zahmet.. :)

  13. Abi Bu Subwoofer Den Ses Geliyomu Yoksa SAdece Bass mı Bunu Ev Nasıl kurulur Bi Ö.M Atan Size Zahmet.. :)

  14. Cümleten Sabah-ı Şerifleriniz Hayır Olsun.. Ben Elektrik-Elektronik Teknolojisi Anadolu Teknik 11.sınıf Öğrencisiyim Seneye Benede herkez gbi ygs ye gireceğim Araştırmalarıma göre lise bölümümden üniversitede bir bölüm seçersen okul bana puan veriyormus (atalım Baska biri 70 puanla giriyorsa ben 50 puanla giriyormusun)Bu Ne kadar doğru..Hadi Diyelimki Böyle bişey var benim dalım 'ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM' Üniversitede 'BİYOMEDİKAL CİHAZLARI'Seçersem Yine okul bana puan verirmi Bide Adana Tarafında Hangi Ünivertede var bu bölüm.... Son Sorum Ben YGS Kaça Gireceğim (1,2,3,4,5,6..?) Şimdiden Emeği Geçen Büyüklerime Teşekkürler..
  15. [quote name='ekycy' date='05 July 2012 - 03:27 ' timestamp='1341451660' post='1218779'] Bu şekilde kullanabileceğin aletler var, 1) Direk çakmaklığa taktığın ve genelde kendi 1-2 gb hafızası olan mp3 çalarlar var, radyo frekansından yayın yapıyorlar ve sen radyonda o frekansı ayarlayıp dinliyorsun. 2) Halk dilinde kablolu kaset diye geçer, bende adını bilmiyorum, onu arabanın teybine takarak ve onun girişine, mp3, mp4 çalar, telefon yada bunlar gibi birşeylerle ses çıkışını bağlarsan dinlersin... [/quote] 1)Dediğin alet İstanbul'da kullanılmıyor boş frekans bulma zor kaliteli bir yanı yok nede olsa çin malı hepsi 2)Benim Arbamda Kaset Yeri Yok.. 3)Androidli telefonum var böyle bi program felan var nokiada varmıs.
×
×
  • Create New...