Jump to content

minatown

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by minatown

  1. Kardesim cok sagul paylasim icin grup4dos lan ilgili problemim varmis cozuldu..
  2. Cok canim sikildi be abim neyin nesini denemedim cikaran msg bootmgr is missing....
  3. Sunu soyliyeyim bi dosya var dvd icinde eazyboot diye onun icindeki dosylar bif..
  4. Slm Herkese Kardesim Bi iso windows xp paketi indirdim ben kendim yapmadim dvd ye yazdim boot isliyo ana menusunu cikartiriyo Simdi iso nun icindeki dosyalar bide yuklenik olan programlar 1:Windows Xp Sp3 2:HBCD 3:Ghost 4:UTBCD 5:WIndows 7 6:PAtition magic part Sunlari Dvd olarak ana menu da cikartiriyo Multiboot ilgili calisiyo Konu nerde ben sunlari usb den nasil calistiracam verdeginiz programlarlan ne yapayim iso daki butun dosyalari yukledim usb ye ama boot calismiyo ne yapayim..
  5. Anlamdagim bisey var zaten ben msl indirdim bi dvd olarak iso imaj dvd multiboot dvd olarak boot yapiyo ana ekrani cikariyo ama su verdigniz programlarlan usb cevirmek neyin neseni yapmadim olmadi boot olmiyo msl iso seklindeki butun dosyalar hazir benim degil ama su dosyalari iso imaj cikardikmi nereye koyalim
  6. Slm herkese cok iyi bi paylasimi olmus.. Kardesler butun avrupa bu siteye baktik ama cozumunu bulamadik neyse soyle bi temiz video yada resimli olarak yapsaniza Bizde az cok sevinelim ne mutlu biz turkuz diyene..
×
×
  • Create New...