Jump to content

Miniaturka

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Miniaturka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miniaturka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='mucit41' date='10 Ocak 2011 - 19:07 ' timestamp='1294679822' post='941549'] Biosta takılı HDD lerin görünüyor ve sisteminde sata hdd lerin varsa sata içerikli format cd ile kuruluma başlayabilirsin.Biosta görmüyor ise HDD lerin kablolarını çıkart tekrar sıkı tak ve biosta görünür hale getir sonra kururluma başlarsın. [/quote] Konyalı kardeşim,İlk önerın hakkında hiç bilgi sahibi değilim inan Sata nedır neişe yarar hıç bılmem Yani tak Cd format at okadar bilgim var,ama ikinci önerin işe yaradı anlaşılan,o ekran çıkmadı ve format yarılandı sanırsam bıtıyor,Allah senden razı olsun ilgilenen diğer Arkadaşlardanda..
  2. [quote name='cosmic-visitor' date='10 Ocak 2011 - 19:01 ' timestamp='1294679515' post='941547'] Anladığım kadarıyla windows xp kurmak istiyorsun. Sata sürücüleri içeren bir windows xp indir ve o cd ile kur. [/quote] Donanım ve işletimden pek anladığım söylenemez acaba önerebileceğiniz bişi varmı?
  3. Arkadaşlar şu hatayı verıyor,ilk defa karşılaşıyorum.3 cd kullandım ama olmuyor. "Kur,bilgisayarınıza takılı hiçbir sabit disk bulamadı. Sabir dısklerın acık ve bılgısayarınıza dogru sekılde baglanmasını,saglayın.Bu işlem retıcının sagladıgı tanılama yada kur programını calıstırmayı ıcerebılır.." Nasıl çözebılırız acaba yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tşkler..
×
×
  • Create New...