Jump to content

_MeMeD_

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About _MeMeD_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

_MeMeD_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='MavericK' date='25 October 2010 - 21:40 ' timestamp='1288035601' post='905512'] o senin dedigin win server 2003 de olur 7 de olmaz server 2003 kuracaksın birde terminal kullanıcı lisansın olacak ki yapacaksın diger türlü zor [/quote] Çeşitli patchler ile terminal server olarak XP bile kullanılabiliyor win7 içinde böyle bir patch mevcut biraz google araması yapmanıza bakar. windows 7 terminal server patch yazmanız yeterli fakat patch ile çok zorlama oluyor. Yazıcı erişimleri kullanıcı oturumlarının askıda kalması vb. bir sürü konuda sıkıntı çıkıyor. Bence illede terminal hizmetlerinden yararlanmak istiyorum diyorsanız bir server işletim sistemi kurun ve terminal server rolü ekleyin. rahat edin
  2. [quote name='musaoguz32' date='03 April 2011 - 20:59 ' timestamp='1301857165' post='987086'] Mantıksız bir seçim. Tamam oyun makinesi alınır ama 24 GB Ram'e ne gerek var? 4-6 GB Ram alması yeterli olur zaten. Bu makineyle istediği oyunu full grafik çektirir.Crysis 2 de dahil ama aşırı masraftan başka bişey yapmamış. Birde oyun makinesinde neden AMD? Intel olması daha iyi olmazmıydı?(Bazıları kızabilir ama Intel işlemcilerinin önbellekleri ortada) Birde bu makineye bir ssd disk yakışırdı şahsen.Madem o kadar para harcadı bir tanede SSD Disk taktırabilirdi. Elektrik yakacak en fazla monitör ve ses sistemi olur.Elektrik faturasıda ne kadar kullanacağına bağlı olarak değişkenlik gösterir. [/quote] Dostum dikkatinden kaçtı galiba arkadaşın AMD diye aslında ATI ekran kartı ordaki. AMD ATI aynı firma en nihayetinde ama işlemci olarak bahsi geçmemiş zaten işlemci intel i7 var. Bu arada bunca özelliği yazdıktan sonra birde bu cihazın anakartından bahsetseyidn daha ii olurdu. Sonuçta nasıl bir sisteme başladığın iskeletten belli olur. Şahsi fikrim 8 Gb aşaırtmaya uygun bellek SSD + RAID ve ATI ekran kartları ile yapılmış bir Eyefinity çözümü oyun için daha ii ve uygun maliyetli bir çözüm olabilirdi kanaatindeyim. Bu arada böyle bir sistemi su soğutmalı olarak soğuttuğuna göre sistemin case'inin üst seviye bir model olduğunu tahmin ediyorum. Bu konuda Inwinn'in güzel çözümleri var. Power Supply olarak herale 2 x 700 veya 2 x 1000 bağlanmıştır diye umarak böyle bir sistemin keyfini çıkarmanızı diliyorum.
  3. [img]http://www.speedtest.net/result/1163754329.png[/img] Allah kolaylık versin. Ama bir tavsiyede bulunabilirim. 8 MB internet hızı olarak taahhütlü sözleşme yapan arkadaşlar. Hukuken yapılan hiç bir sözleşme hükmü siz ve karşı taraf kabul ve imza edip tasdik etsede Kanun hükümlerinden daha geçerli değildir. Bulunduğunuz durum sözleşme gereği olarak geçerli bile olsa kanunen TTNET sizlere taahhüt ettiği 8 Mbit hızı vermiyor ise bununla ilgili itiraz ve sözleşme fesij hakkınız elinizdedir.
  4. Dostum tam modelini söyle ben yardımcı olayım. bir çözüme kavuşturabiliriz sanırım
×
×
  • Create New...