Jump to content

d0min0o

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About d0min0o

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

d0min0o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar sayfalar arası bakmaya çalıştım fakat çok fazla sayfa var merak ettiğim bikaç bişeyi sorucam. Mesajlar arasında daha önce söylendiyse kusura bakmayın.   Menüdeki yazıların renklerini konumlarını yazı fontlarını ayarlamak için ne yapılması gerek biraz kurcaladım programı fakat bulamadım.      Edit: pii kendimden utandım. gfxboot.cfg dosyasını not defteri ile açınca menu yazıları ve konumları ile oynayabiliyosunuz. 
  2. Benimde aklıma geldi 400W bi PSU taktım fakat bi değişiklik olmadı. PSU sağlam daha önce çıkış değerlerini kontrol etmiştim. 
  3. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Fakat anakartın üstünde OB bi ekran kartı yok dolayısıyla BIOSta ayarıda yok maalesef.
  4. Arkadaşlar merhaba.   Elimde MSI MS-7270 anakart var ve üzerinde takılı olan ATI RADEON X600/X550 ekran kartı sorunsuz olarak çalışırken yeni taktığım VTX HD5670 ve NVIDIA GEFORCE 9500 GT ekran kartlarının ikiside bir türlü görüntü vermiyor. Hemen hemen aynı özelliklerde olan başka bi anakarta taktığımda çalışıyorlar ama MSI'a taktığımda görüntü alamıyorum. BIOS'u güncelledim bi yararı olmadı. Belki saçma gelebilir fakat çalışmayan ekran kartlarının ortak özelliği HDMI çıkışları olması. Daha önce başına böyle bişi gelmiş olan ya da şu sebepten çalışmıyo şu özelliği desteklemiyo diyen birisi varmıdır acaba.
  5. <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="anilkilic" data-cid="1264692" data-time="1355846306"><p>  <br />  <br /> Bahsettiğin program zaten ilk sayfada mevcut. Yaptığı şey doğal olarak kms aktivasyon ve Telefonla aktifleştirmeye sunulabilecek tek alternatif. Wmc ekleme yöntemini de ilk sayfada paylaştığımı hatırlıyorum bi kontrol eder misin yanlış mı hatırlıyorum ?<br />  <br />  <br />  <br />  <br /> <br />  <br /> Çözüm : Defalarca bu tür araçları kullanmayın işe yaramıyor dedik, sistemi bozuyor olmadığı gibi gösteriyor dedik. Bu yüzden burada bu konuda yardımcı olabilecek birini bulacağını sanmıyorum . Çözüm mü istiyorsun format at düzelir :) yada "sfc /scannow" komutunu kullanıp sistem dosyalarını orjinal hale getirt.<br />  <br />  <br /> Market konusunda ise ; Eskiden olsa konumunu A.B.D yap derdim ama artık pek gerek kalmadı ona. Market tercihlerinde "tercih ettiğim dillerdeki uygulamarı bulmayı kolaylaştır" diye birşey var onu kapalı yapman yeterli.</p></blockquote> ne fakir market bu diyodum ben de kendi kendime ama su an kismende olsa uygulamaya doydum diyebilirim :) 8i yükledigimde tncye bakmak aklima gelmedi bende bi arkadas ekolüne sigindim ama format aticaz artik baska care yok gibi yardimlariniz icin saolun arkadaslar.
  6. <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="anilkilic" data-cid="1264692" data-time="1355846306"><p>  <br />  <br /> Bahsettiğin program zaten ilk sayfada mevcut. Yaptığı şey doğal olarak kms aktivasyon ve Telefonla aktifleştirmeye sunulabilecek tek alternatif. Wmc ekleme yöntemini de ilk sayfada paylaştığımı hatırlıyorum bi kontrol eder misin yanlış mı hatırlıyorum ?<br />  <br />  <br />  <br />  <br /> <br />  <br /> Çözüm : Defalarca bu tür araçları kullanmayın işe yaramıyor dedik, sistemi bozuyor olmadığı gibi gösteriyor dedik. Bu yüzden burada bu konuda yardımcı olabilecek birini bulacağını sanmıyorum . Çözüm mü istiyorsun format at düzelir :) yada "sfc /scannow" komutunu kullanıp sistem dosyalarını orjinal hale getirt.<br />  <br />  <br /> Market konusunda ise ; Eskiden olsa konumunu A.B.D yap derdim ama artık pek gerek kalmadı ona. Market tercihlerinde "tercih ettiğim dillerdeki uygulamarı bulmayı kolaylaştır" diye birşey var onu kapalı yapman yeterli.</p></blockquote>
  7. Bende telefon seçeneği çıkmıyor onun yerine süresiz etkinleştirildi diyor fakat "Bilgisayar ayarlarını değiştir"e girdiğimde etkinleştir butonu görünüyor. Tıkladığımda iste bu "bu anahtar denetleniyor" diyor ardından değişen bişi yok etkinleştir butonu hala yerinde. "w8crak.exe" diye bi program kullanmıştım herşey normal görünüyo güncellemede yapıyorum ama etkinleştir butonu kaybolmuyo ve markettede çok az uygulama çıkıyor. Nasıl düzeltebileceğim hakkında bi fikri olan var mı ?    Not: Şifre değişirse belki düzelir diye düz mantık yürütüp şifreyi değiştirdim değişen bişi olmadı.
×
×
  • Create New...