Jump to content

skyforce

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skyforce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ben kullanmıyorum ama bir de bu var. Bu da tib onaylı   http://www.panyazilim.com   http://www.panyazilim.com/?page=cozumler
  2.   Sadece masa üstü anakartlarını da düşünmeyin işin içinde notebook anakartlarıda var.   çok sağol. Acaba aralarında internette sitesi olanını biliyormusunuz....
  3.   Ben Hataydayım bildiğim kadarıyla bunu hatayda yapan bir yer yok. Bundan dolayı bunu forumda sorma gereği hissettim. Bana bu işi Türkiye çapında yapan bir yer lazım. Burdaki pcciler böyle yerlerle anlaşmış durumdalar banada böyle bir yer lazım. Ben kargo ile gönderecem anakartı onlar yapıp geri yollayacak.
  4. Selam arkadaşlar bana bios güncellemesi sırasında çıkan aksilik sonucu biosu göçmüş anakarta bios yazan yer tavsiyesi lazım. İnternette sitesi olan yerler tercihimdir.   Arada bir bios güncellemesi yapıyorum. Aksilik olacak diye ödüm patlıyor. En azından kendimi garantiye almak istiyorum. Anakartın biosu göçtüğünde kurtarma methodlarıyla kurtarılamayan olursa anakart elimde patlasın istemiyorum.   Yardımdıcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  5. Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben power point 2003 te yaptığım sunuya waw uzantılı müzik dosyasını ekliyorum. Fakat bir türlü müzik dosyasını power point dosyasına gömemiyorum. Yani durum şu, sunuyu hazırlıyorum. Waw uzantılı müzik dosyasını ekliyorum. Ve her şey kusursuz İşliyor. Fakat müzik dosyasını power point sunusuna gömmediği için sunu dosyasının yanında müzik dosyasınıda taşımam gerekiyor. Eğer müzik dosyasını başka yere taşırsam sunuda müzik hiç çalmıyor. Bu derdin devası yok mu arkadaşlar.
  6. Cevaplarınız için sağolun... Bu konuyu okuyan ve deneyimi olan başka birileri varsa yorum yazmaktan çekinmesin...
  7. [quote name='D21' date='01 July 2012 - 08:59 ' timestamp='1341125978' post='1217558'] Ürün değişimi olacaksa özellikle kutusunu da istiyorlar, faturanın fotokopisi ise bazen inisiyatiflerine kalmış[color="#FF0000"] normalde gerek yok[/color] Garanti firması hakkında bilgi verirsen aynı tecrübeyi yaşayan çıkabilir. [/quote] Ortada belirli bir firma yok. Sadece bu gibi durumlarda ne oluyor onu öğrenmek istiyorum. Özellikle bilirsiniz bir kaç arkadaş birleşip internet üzerinden bir şey almak istiyoruz. Hem kişi başına alınacak eşya sayısı az olduğundan hem ayrı ayrı kargo parası ödememek için birlikte bir şey almak istediğimizde. Karşımıza bu sorun çıkıyor. Bu konu acaba konunda nasıl belirlenmiş. Yani amacımız ürünleri sipariş ettikten sonra herkese düşen ürünü verip yanınada fatura fotokopilerini dağıtmak.
  8. Evet normal şartlar altında ne fatura fotokopisine nede garanti belgesine gerek kalmaz aslında. Bu ürün her şeyi kayıt altına alınan bir yer tarafından size satıldığında zaten sisteme satıldı diye düşülmüştür. Oradan sadece seri numarası girilerek her şeye ulaşılabilir. Fakat böyle bir sisteme sahip olmayan yer çok. Ondan dolayı garanti belgesi ve fatura isteniyor. Bu konuda diğer arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  9. Selamın aleyküm arkadaşlar. Sormak istediğim konu, bütün garanti yetkili servisleri garantiye gönderilen ürünler için faturanın aslı yerine fotokopisini kabul ediyormu ? Bu sorunun cevabı benim için çok önemli. Çünki bilindiği gibi internet üzrinden alış veriş yapıldığında mesela 10 adet elektronik ürün aldık. Klavye , fare, kamera, kulaklık, gibi ıvır zıvırların yanında modem , yazıcı gibi şeyler aldık diyelim. Bunlardan diyelim ki 4 tanesi garanti süresi için de bozuldu. Elimizde de fatura olarak iki adet var. Bilirsiniz genellikle iki adet yolluyor şirketler. Bu durumda diğer iki marka için elimizde fatura kalmıyor mecbur fotokopi olması lazım. Bazı markalar kesin biliyorum ki fotokopiyi kabul ediyor. Fakat her marka bunu kabul ediyormu. Veya bu konu kanunda açık olarak beyan edilmiş mi ? Yani yetkili servis ne olursa olsun faturanın fotokopisini kabul etmek zorunda mı ?
  10. Başka forumdan Sağlam 200 tl ye bir tane buldum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  11. [quote name='tutuklu8' date='06 June 2012 - 05:32 ' timestamp='1338953552' post='1209187'] ekranlı anakartı sağlam ekran kartı yok işlemcisi yok acer amd cift çekirdek destekli acer var [/quote] Laptopun çalışır durumda olması gerekir. Genede teklif için sağol..
  12. Kusura bakma bulmak istediğim laptopa benzemiyor. Daha iyi teklifler bekleyeceğim. İlgilendiğin için sağol.
  13. Evet Arkadşlar bozuk ikinci el laptop arıyorum. Koşullarım 1. Cdrom, Arızası olabilir. power jack arızası olabilir. Pili tamamen bitmiş olabilir.Hoparlörü patlak olabilir. Lcd kırık olabilir. Ama kesinlikle anakart arızası olmayacak. Ve laptop çalışır vaziyette olacak. 2. Sunulan laptoplar hoşuma gitmezse almak zorunda değilim. 3. Birden fazla teklif olursa en uygun laptop alınacak. Güvenilirlik açısından üyenin cevap sayısına ve eski olup olmamasına bakılacak. 4. Çok yeni üyeler teklif vermesin. 5. Para banka hesabına iki gün içinde, posta çeki hesabına anında yatırılabilecek. 6. Taşımanın ucuz olması için Ptt kargo olacak. Yalnız paketlemeye çok ama çok önem gösterilecek. Üstün körü paketleyecek olan hiç yazmasın. 7. Aradığım fiyat 150 tl..
  14. Selamın aleyküm arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi Monitör , Laptop, Ups , Yazıcı , Tamir merkezi arıyorum. Şuanda mali imkanım olmadığı için kendime bir yer açamıyorum. Fakat serbest olarak çalışıyorum. Arada bir müşteri geliyor. İleride daha da artacak inşallah. Yanlnız bu saydığım şeylerin tamiratını şimdilik kendim yapamıyorum. Elime gelen işi göndermek için böyle bir yer arıyorum. İş yeri sahibi olmadan olurmu olmaz mı bilmem ama böyle anlaşma yapabilieceğim bir yer varsa bilen yazarsa sevinirim. P.M de atabilir. Daha önce veya şimdi bilgisayarcılıkla uğraşan biri varsa bana yol gösterirse çok makbule geçecek. sonuçta bir yerden başlamak zorundayım. Aradığım özellikler... 1. Anlaşmalı bir kargosu olacak. 2. Sağlam iş yapıyor olacak. 3. Vereceği kar payının miktarı hiç önemli değil. Önemli olan başlangıç yapabilmek. 4. Hatay a yakın olursa çok daha iyi olur.
  15. [quote name='HalilYanar' date='29 May 2012 - 10:54 ' timestamp='1338281647' post='1206224'] Şimdi ben bişey derdim ama [/quote] Bir yanlış mı yaptım sorun nedir ??
×
×
  • Create New...