Jump to content

Bozuntu

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bozuntu

  1. Arkadaşlar düşünceleriniz için sağolun yaptığım araştırmalar sonucu çoğu kişi C# diyor bu günden itibaren başlıyorum C# çalışmaya. İşe kütüphaneden bir C# 2010 anlatan kitap ile başlayacağım ve kitabı biraz inceledikten sonra farklı e-book ve videolu dökümanlarla başlayacağım ve bir proje belirleyip proje üzerinden kendimi geliştirmeye çalışacağım.
  2. Bilgisayar Proğramcılığı 2. sınıf öğrencisiyim, geçen dönem C görtük bu dönem C'e devam ediyoruz hocalar değişti fakat yeni hoca yine baştan anlatıyor. C-Free platformu üzerinden görüyoruz bu dersi ve amacı programlama mantığını öğretmekmiş C dersi veren hoca ile konuştum C ile program yazmak isiyorsak linux ya da visual C veya C++ kullanmamız gerekiyormuş bunlarda ileri seviye imiş biz görmeyecekmişiz, biz bunun yanında Delphi de görüyoruz ayrıca web dili olarak php görüyoruz. Fakat delphi hocası alanı bilgisayar olmayan bir bayan, programcı arkadaşlar iyi bilir ki böylelerinin bilgileri ellerindeki kitaptan ötesi değildir, kitabı alırsanız sizlere verecek bilgileri kalmaz. (diye düşünüyorum gördüğüm kadarıyla öyle, kimseler alınmasın). Bir hocaya ile konuştum geleceğin en iddalı dili dat.net platformu ve C# neden görmüyoruz diye sordum BİLMİYORUM dedi. Sınıf arkadaşlarımın çoğunun bilgisayar ile alakaları facebook'tan öte değil,kaldı ki programlama mı öğrensinler, fakat ben kendimi geliştirmek sınırlarımı aşmak istiyorum. Şimdi arkadaşlar sizden şu konuda yardım istiyorum. Meslek lisesinde Visual Studio platformu özerinden dat.net ile ilgili temelim var. Ben kendimi C# dilinde geliştirmek istiyorum fakat araştırmalarım sonucu Delphi diyenlerde oluyor birde tnc de siz büyüklerime danışmak istedim. Sizde Delphi mi öğrenip kendimi geliştirmeliyim, - Neden ? C# mı - Neden ?
  3. Evet dns kullanıyordum ondan olabilir. Şu digitürk milyonlarca kullanıcıyı hiçe sayıyor.
  4. Hocam o zaman partition magic gibi gelişmiş bir program kullanmanı tavsiye ederim.
  5. vista ya da win7 kullanıyorsan, Bilgisayarım simgesine sağ tıkla Yönet de Depolama bölümünden Disk Yönetimine gel orada silmek istediğin diskin üzerine sağ tıkla ve Birim Sil de.
  6. Benim ki kapanmadı da o yüzden sordum.
  7. Sitenizde digitürk videoları, maç özetleri falan paylaşıyormuydunuz ?
  8. Oyunun tam sürümü 25 mart tarihinde çıkacak galiba, beta sürümde donmalar sorunlar normaldir en iyisi torrentlere güvenmeyip oyunun tam sürümünün çıkışını beklemek isteyen korsan indirir isteyende satın alır.
  9. Hocam bunun bilgi meselesi olmadığını düşünüyorum, ttnet işi belli mi olur sana tavsiyem şudur en iyisi ya ttnet i ara ya da aboneliği açtığın yere git ve durumu anlat.
×
×
  • Create New...