Jump to content

nesimi058

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nesimi058's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. merhaba arkadaşlar web object kullanımı ile ilgili bir sorunumun var.Normalde herhangi bir tuşa;   Web.LoadURL("Web1", "http://siteismi.com"); yazdığımızda web object öğesinde belirlediğimiz site açılıyor fakar ben bu şekilde değilde içinde kod bulunan kendi hazırladığım bir .html uzantılı bir dosyayı açmak ve içindeki kodun sağladığı bilgiyi web object te göstermek istesem nasıl bir yol izlemem lazım.Örn içinden;   <IMG SRC="http://img464.imageshack.us/img464/1107/fescr0327wk.jpg" ALT="some text" WIDTH=150 HEIGHT=200> gibi bir resim gösterici kod ile uzantısı html olarak kaydedilmiş bir dosyayı nasıl açarım proje içinde?
  2. Merhabalar arkadaşlar bir yerde takıldım size danışmak istedim.AMS ile bir çeviri programı yapmak istiyorum örneğin ilk kutucuğa ingilizce kelime yazıldığında diğer kutuda türkçe karşılığının belirmesi gibi bunu nasıl sağlayabilirim şimdiden teşekkür ederim .  
  3.     Yanıtlarınız için teşekkürler Kintaro arkadaşımın verdiği kodla denediğimde diğerinin kapanması sonucu öteki açılıyordu :N: .Kendimce true ve false ayarlarını değiştirdim  sonunda doğrı kodu buldum. result = File.Run("AutoPlay\\Docs\\program1.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); result = File.Run("AutoPlay\\Docs\\program2.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, true); Yazdığımızda 2 programı aynı anda çalıştırır diğer arkadaşlara yardımcı olması dileğimle. :wave:  :db:
  4. Arkadaşlar kim bilir belkide bu konu onlarca kez sorulmuştur yada sadece ben soruyorumdur fakat aramalarda pek birşeye raslamadım benim sorunum şu ams de butona tıkladığımda bir dosya çalıştırmak istiyorum sonuçta bu kodu ekliyorum;   result = File.Run("AutoPlay\\Docs\\program.exe", "", "", SW_SHOWNORMAL, false); Fakat mesela butona tıkladığımda 2 dosya birden çalıştırmak istiyorum örneğin butona tıkladığımda program.exe ve program2.exe dosyalarının ikisinin birden çalıştırılmasını nasıl sağlarım şimdiden teşekkürler..
×
×
  • Create New...