Jump to content

erdem1989

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About erdem1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

erdem1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bilgisayarımda Windows ve linux işletim sistemi yüklüydü, diskimden linux a ait bölümü silip bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra no such partition hatası aldım. Win 7 isosunu rufusdan USB ye boot edip tekrar yüklememe yapmak istediğimde boot from USB … deyip tekrar aynı hatayı veriyor çözümüyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.
  2. Öncelikle herkese teşekkürler bir süredir internet erişimim olmadığından yazamadım.Tornado hocam sayfa koruması değil maalesef 6 haneli sadece rakamlardan oluşan bir şifre aslında ama office password recovery de çözemedi.Belge iş yerine ait bazı bilgiler içerdiği için koyamıyorum. Üstadlardan destek bekliyorum..
  3. Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Üç dört yıl önce kullandığım bir exel dosyası vardı. parola korumalı maalesef parolasını unuttum. Şu an lazım oldu ama açamıyorum ne yapabilirim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler...
  4. erdem1989

    Dırt 3

    arkadaşlar dırt 3 crack lazım. iyi forumlar...
  5. arkadaşlar ben de acunun programında ki reklamda gördüğümde girdim gerçekten fıyatlar türkiye ye göre çok ucuz yani.daha önce buradan alışveriş yapan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.iyi forumlar.
  6. arkadaşlar ben özellikle şu konuda takıldım i5 2410m de tb ile 2,9 i7 2630qm de tb ile 2,9 frekansına ulaşıyor bu ikisi arasında iki fark var i5 de ön bellek 3 mb i7 de ise 6mb bide biri 2 biri 4 çekirdekli bu fark oyun performansını çook fazla etkiler mi?Ve 1 gb ekran kartı yeterli mi çünkü benim bildiğm kadarıya zaten bu iki işlemci de 1.3 gb dan daha fazlasını kullanamıyor yada tam performansla kullanamıyor diye biliyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım bide belirtmek istedim aynı anda iki yada daha fazla oyun oyun çalıştırmıyorum genelde.(dizüstü bilgisayar almak istiyorum)bütçe 1300 -1800 tl
×
×
  • Create New...