Jump to content

Compni

Üye
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Sakarya

Recent Profile Visitors

543 profile views

Compni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. CD/DVD Writer yazma hızım düştü. Bir çok yeri araştırdım. Fakat hiç kimse detaylı, kanıtlı bilgi sunmamış. Bilgisayarım yeni formatlı ve aygıt yöneticisinde ultra mod seçili. O kısımda bir sorun yok. Ama hala nero da dvd kopyalarken 15 dakika sürüyor normalde 5, 6 dakika sürüyordu. Tam olarak nedeni ne olabilir acaba? Teşekkürler. Not: CD/DVD Writer yeni aldım 2 ay oldu olmadı!
  2. Merhabalar, bir arkadaşım bana şunu söyledi; Yerel disk D'ye giriyorum fakat içinde ki dosyaları, klasörleri açamıyorum. Artı olarak kasayı dokunduğunda hafif çarptığında bilgiler siliniyormuymuş neymiş öyle bir şey dedi. Acaba tam olarak sebebi ne olabilir. Teşekkürler.
  3. Oylama sona ermiştir arkadaşlar, oylar için teşekkürler.
  4. Diğer (42 oy [70.00%]) Hocam ne yaptınız ya dalga mı geçiyorsunuz.
  5. Oyalama devam arkadaşlar yarın saat 10'da oylama durdurulacak. Herkesin ortak kullandığı markalar seçilip o firma hakkında detaylı bilgiler, satın alma yardımı konusu açılacaktır.
  6. Anketlerimiz oylanmaya devam ediyor arkadaşlar hepinize oylarınız için teşekkür ederim. Birden fazla seçme hakkını maalesef vermedim çünkü; Burada herkesin kullanıp memnun kaldığı sabit diski bulmaya çalışıyoruz.
  7. [b]Atılan son adımla birlikte, dünyanın tartışmasız bir numaralı şirketi artık o...[/b] [img]http://www.chip.com.tr/images/content/20100813023106.jpg[/img] Görüntü teknolojilerinde yıllarıdır önde gelen isimlerden biri olan Samsung, ekranlarını daha önce doğrudan Samsung çatısı altında üretiyordu. Ancak bölüm, bundan böyle ayrı bir şirket haline getirildi: Samsung Display Co. Böylece Samsung Display Co., dünyanın en büyük ekran üreticisi olarak hayatına, resmi olarak başlamış oldu. Şirketten yapılan açıklamada sadece Samsung Display altında 20 bin çalışanın istihdam edildiği dile getirilirken, 5 üretim fabrikasıyla da bu alanda dünyanın en büyük ismi olduklarına dikkat çekildi. Hatırlanacağı üzere Samsung'un ekran teknolojilerini üreten kolunda yıllardır süregelen sorunlar var. LCD TV'lerinde bulunan bazı donanım hataları yüzünden ürün başına müşterilerine 300 dolar ödemek durumunda kalmıştı. [quote]Kaynak: http://www.chip.com.tr/konu/dunyanin-en-buyugu-artik-o_32886.html[/quote]
  8. [quote name='genceli34' date='03 April 2012 - 22:17 ' timestamp='1333484243' post='1180623'] [color="#FF0000"][/color] [b]Anlaşıldı galiba anketörlük yapıyorsunuz işlemcim:AMD Phenom(tm)9500 Quard-Core Processor 2.20 GHz Bir de AMD israil'e finasman destek sağlamayan firma bildiğil kadarı ile ama İntel öyle değil arkadaşlar direk İsrail'in cebine cukka...(Bana katılmasanızda katılsanızda ben ne yapabilirim...KARINCAYA DEMİŞLER SEN YÜRÜYEREK KÂBE'YE GİDEMESSİN ''DEMİŞ EN AZINDAN O YOLDA ÖLÜRÜM''[/b] [/quote] Ben şunu söyleyeyim; Hayatımda neredeyse tüm bilgisayarlarım da intel kullandım. Ama gözüm, hevesim hala amd üzerinde neden derseniz. AMD'nin tarihini araştırdım ve çok etkilendim. Ben AMD işlemci alacağım ve deneyeceğim elimde i7 var i5 de var. Test edip göreceğim. Sizler belki yine onda bunda kalırsınız ama ben deneyip göreceğim. Bu arada amd 2-3 yılda bir soket değiştiriyor intel sürekli değiştiriyor. Not: Türkiye de en çok i5 2400, 2500k işlemci alınıyor sonrasında amd fx serisi ve ardından intel i7 ve yine amdnin sempron, althon işlemcileri alınıyor.
  9. [quote name='genceli34' date='03 April 2012 - 22:17 ' timestamp='1333484243' post='1180623'] [color="#FF0000"][/color] Anlaşıldı galiba anketörlük yapıyorsunuz işlemcim:AMD Phenom(tm)9500 Quard-Core Processor 2.20 GHz[/b] [/quote] Anketör gibi bir şeyliğim yok. Burada herkesin ortak kullandıkları markayı yani her şeyi ile tas tamam markayı bulmaya çalışıyoruz. Her şey tüm türk insanları için.
  10. Anket 3 arkadaşlar sona doğru konuşmaya devam. Bu anketimize de katılacağınıza eminim. Anket 05.04.2012 saat 10:00 'da sona erecektir. Tekrar oylarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
  11. Intel ile sınırları zorluyoruz arkadaşlar.. Oylamaya devam.. Herkesin katılmasını istiyorum..
  12. Bazen bir ürünün fiyatı bile her şeyi değiştirebiliyor. İnsanlar AMD'nin tarihini inceleseler farkı görecekler aslında. AMD çok iyi bir işlemci ısınma sorunu gibi bir şey de yok. İlk zamanlar da çıkan bir sorunu taaa bu yıla kadar getirdiler.
  13. Bakın arkadaşlar sözlerime hep sakın yanlış anlaşılmasın, ön yargılı davranmak istemem gibi şeylerle başladım. Aslında bu iyi şu güzel dememin sebebi konunun okunurluk derecesi artması. Bu konuda herkesin kullandığı anakartı savunurken özelliklerini, güzelliklerini anlatması. Sonucunda herkesin ortak bir kararı olacak bundan eminim. Sizlerin verdiği oylar ve yorumlar sonucunda güzel bir kasa toplayacağız. Bunlar ideal olacaklar. Ve insanlar neden, niçin onu bunu almalıyım diyemeyecek çünkü en iyi, en kaliteli ve en uygun parçalardan oluşmuş 2 yıl garantili bilgisayarlar yaratacağız hepsi sizin sayenizde olacak. Ardından detaylı bir bilgisayar alım konusu açılacak eminim ortaya güzel şeyler çıkacak. Tekrar teşekkürler.
  14. Bu ikinci anketimiz; kullandığınız işlemciyi seçin ve neden tercih ettiğinizi yazın. Anket 05.04.2012 saat 10:00 'da sona erecektir. Bir çok elemanın herkes tarafından yorumunu almaya çalışıyorum. Bu konu da insanları bilgilendirmek amaçlı detaylı bir konu hazırlıyorum. Burada verdiğiniz oylar ve yorumlar bu konuya çok büyük katkıda bulunacaktır. Güzel oylarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
  15. Oylar ve yorumlar için herkese teşekkürler.. Oylama süresi 05.04.2012 saat 10:00 'da sona erecektir. Sonucun da detaylı bir Anakart+İşlemci kullanımı konusu açılacaktır. Oylamaya devam.. Not: Hız aşırtma yapanlar için MSI öneriyorum. Şuan z77 anakartlar da hiç bir işlem uygulamadan bir tuşa basarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. [color="#808080"]Not2: http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-x79a-gd65-8d-intel-2011-soket-ddr3-usb3-sata3-pci-e-g3-atx-anakart.html Siz hayatınız da böyle bir anakart gördünüz mü 128 GB RAM desteği.. Bunu yapan dünya da tek marka MSI! [/color]
×
×
  • Create New...