Jump to content

gorgodilla

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gorgodilla

  1. merhaba, sistem çok akıcı ve güzel ancak edge browser yüklenmiyor sürekli hata veriyor. yüklense bile açılmıyor. 0x80070005 hata kodunu alıyorum. Bunu nasıl çözerim? Desteğiniz için teşekkürler.

    NOT: Katılımsız veya direk kendi sitesinden indirip kurduğumda yükleniyor ancak çalışmıyor.

  2. @besiktasjk87 ben de indirdim ve sorunsuz çıkardım. Çıkarırken Winrar 6.01 kullandım. Şifrenin tamamını tnctr olarak küçük harflerle yazdım. Senin sorunun şu olabilir : İndirirken sorun yaşamış olabilirsin, büyük harfler açık kalmış olabilir. Başka aklıma gelmiyor. Dilersen önce capslook açık mı onu kontrol ederek tekrar gir şifreyi, sorun o değilse yeniden indir. 

    • Like 1
  3. gorgodilla, 24.12.2020 - 18:23 yazdı:

    Ben de kurdum. Genel anlamda akıcı ve sistemi zorlamayan bir yapısı vardı ancak alt barda startisback sorunu yaşadım. wifi ağını seçmek için simgeye  tıkladım açılmadı, takvim açılmadı, ses simgesi yine açılmadı. startisback kaldırdım ancak bu sefer de hata verdi. ne yapabilirim çözmek için?

    Edit: sorun Office 2016 yı kaldırıp 2019 pro yükledikten sonra ortaya çıktı.  2.kez kurdum office 2016 yı kaldırmadan 2019'u yükledim. sonrasından 2016 yı kaldırdım yine aynı hatayı verdi. Mümkünse office 2016 olmadan nasıl kurarım sistemi?

  4. Ben de kurdum. Genel anlamda akıcı ve sistemi zorlamayan bir yapısı vardı ancak alt barda startisback sorunu yaşadım. wifi ağını seçmek için simgeye  tıkladım açılmadı, takvim açılmadı, ses simgesi yine açılmadı. startisback kaldırdım ancak bu sefer de hata verdi. ne yapabilirim çözmek için?

  5. MrRush, 2 saat önce yazdı:

    İçinde bir sürü gereksiz uygulama ve ince ayarları tam olarak yapılmamış bir sistemden ibaret. 

    Çöp diyebilirim.

    Micro neden dava açmış. Eleman çalışmasını github üzernde yayınlamış ve bu da Microsoft'a ait olunca engellemek istemiş.

    Olay bu.

    Burada daha iyi sistemler bulabilirsiniz. Emin olun...

    Bana da öyle geldi VM üzeride denedim ama verimli gelmedi. Çok teşekkür ederim cevap için.

     

×
×
  • Create New...